Probleme în vestiarul Stelei. Un jucător i s-a plâns lui Gică Hagi!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
06/04/2018, 16:27
Probleme în vestiarul Stelei. Un jucător i s-a plâns lui Gică Hagi!

Gigi Becali s-a enervat că FCSB a tremurat serios pentru victoria obţinută în faţa moldovenilor, scor 1-0, deşi Poli Iaşi s-a aflat în 10 oameni. Astfel, la finalul partidei patronul vicecampionilor a pus tunurile pe Dragoş Nedelcu, Ovidiu Popescu şi Florinel Coman (vezi detalii) cel pe care Gică Hagi l-a asemănat când era la Viitorul cu starul formaţiei PSG, Kylian Mbappe.

FANATIK.RO a aflat că Florinel Coman a fost extrem de afectat după criticile venite din partea patronului său Gigi Becali, mai ales că acesta nu ştie unele lucruri care se întâmplă în vestiarul vicecampionilor. În ultima perioadă atacantul celor de la FCSB a început să se plângă în stânga şi în dreapta de unele probleme care îl deranjează şi a făcut tot posibilul ca acestea să ajungă şi la urechile fostului său antrenor, Gică Hagi. Şi au ajuns chiar la Hagi nemulţumirile lui Coman!

Nu e privit cu ochi buni de către jucătorii veniţi de la Astra

Florinel Coman crede că nu este privit cu ochi buni de către fotbaliştii cu greutate care s-au transferat de la Astra la FCSB şi au contribuit din plin la obţinerea titlului de către echipa lui Marius Şumudică în urmă cu doi ani. Jucătorul de 19 ani nu se simte mai deloc în largul său în vestiarul echipei lui Gigi Becali.

Mai mult acesta chiar s-a plâns şi de unele metode de antrenament pe care Nicolae Dică le foloseşte cu el, plus de faptul că nu este folosit în acelaşi sistem pe care îl juca sub comanda lui Hagi la Viitorul, 4-3-3.  “Dicanio” joacă în sistemul 4-2-3-1, iar Coman nu iese deloc în evidenţă. Internaţionalul Under 21 consideră că, sub comanda lui Hagi, dădea alt randament şi pentru că Gică avea un mod de pregătire care îl avantaja.

De asemenea, un alt motiv al formei slabe pe care Coman o arată are legătură şi cu operaţia pe care a suportat-o vara trecută, el nefiind nici acum pe deplin recuperat, simţind unele dureri.

Ce a spus Gigi despre Coman!

Gigi Becali consideră că Florinel Coman are în continuare probleme cu evoluţiile sale şi din cauza faptului că nu s-a lăsat de fumat. “Am dat cinci milioane pe doi jucători, pe Coman şi Nedelcu, şi nu merită. Benzar e valoros, dar joacă doar când vrea el. Lui Benzar şi lui Coman o să le dau câte un pachet de ţigări. Eu ştiu dacă s-au lăsat? După cum joacă, nu s-au lăsat. Eu văd mişcarea în jocul lor. Eu văd tutunul în sângele lor. Am dat două milioane pe Nedelcu, trei pe Coman.

El are mingea la el şi o dă la adversar ca să luăm şi gol. Să vadă marii jucători care  câştigă 15-20 de mii că le-am creat toate condiţiile, iar acum sunt dominaţi de Iaşi în 10 oameni. Nu am nevoie de golul doi. Poate să vină. Eu vreau posesie şi să mă distrez cu adversarul”, a spus Becali

3 goluri a marcat Coman pentru FCSB în acest campionat

1.350.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Coman

Închide ×