Sport

Florinel Coman, declarație categorică privind viitorul lui Olimpiu Moruțan și Florin Tănase la FCSB: „Sper să plece cât mai repede!”

Florinel Coman, extrema FCSB-ului, a vorbit despre posibilele plecări ale lui Olimpiu Moruțan și Florin Tănase de la echipa lui Gigi Becali. Dar și despre meciul retur cu Șahtior Karagandy, din turul 2 preliminar al Conference League.
28.07.2021 | 10:45
Florinel Coman declaratie categorica privind viitorul lui Olimpiu Morutan si Florin Tanase la FCSB Sper sa plece cat mai repede
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, s-a vorbit despre interesul celor de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan.

Cât despre Florin Tănase, au apărut informații conform cărora o formație din Statele Unite ale Americii este interesată de serviciile sale.

Florinel Coman, declarație categorică privind viitorul lui Olimpiu Moruțan și Florin Tănase la FCSB

„Mbappe de România” consideră că a venit timpul ca Olimpiu Moruțan și Florin Tănase să plece în fotbalul din străinătate, având în vedere evoluțiile bune pe care le au la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Sperăm să plece și el, ne-am bucura pentru el, mai ales că este într-o formă foarte bună, a marcat acest gol cu Craiova. Cred că va face față, cum și Cicâldău o să se impună și sper să plece cât mai repede.

Eu îmi doresc să joc cât mai mult și vom vedea după. Sper să plece și Tănase, pentru că a demonstrat, a dat 24 de goluri, este în istoria fotbalului românesc, așa că a venit timpul să plece și el”, a declarat Florinel Coman, pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, despre Șahtior Karagandy – FCSB

În plus, extrema FCSB-ului a vorbit despre meciul retur cu Șahtior Karagandy, din turul 2 preliminar al Conforence League, pe care vrea să-l câștige cu orice preț.

„Ne simțim foarte bine după această victorie, a venit într-un moment foarte bun. Avem acest retur cu Karagandy și mergem acolo să câștigăm acel meci.

ADVERTISEMENT

Cred că o să se închidă foarte bine, cum au făcut-o și în tur, dar la ce calitate avem, cred că vom câștiga acel meci.

Am văzut ce greșeli am făcut, așa că le-am corectat în antrenament și mergem doar cu gândul la calificare”, a mai spus Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

În meciul tur, FCSB s-a impus cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Andrei Cordea.

Partida Șahtior Karagandy – FCSB se va juca joi, de la ora 16:00.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,87 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT