Sport

Florinel Coman, din nou pe val după ce a adus victoria FCSB-ului cu Oțelul: „Când sunt sută la sută sănătos, nu cred că pot să joc prost”

Florinel Coman a fost cel mai bun jucător al FCSB în ultimul amical al verii cu Oțelul Galați. Mijlocaşul ofensiv a reuşit să înscrie un gol superb, după ce a lipsit cu CS Mioveni.
09.07.2022 | 23:54
Florinel Coman din nou pe val dupa ce a adus victoria FCSBului cu Otelul Cand sunt suta la suta sanatos nu cred ca pot sa joc prost
Florinel Coman a reușit doar două goluri în 2022, ambele în meciuri amicale. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a reușit să marcheze primele goluri din acest an în amicalele cu Zimbru Chișinău și Oțelul Galați, iar mijlocașul de 23 de ani speră să revină la forma dinainte de accidentarea gravă.

Florinel Coman, mai încrezător ca oricând în forțele sale: „Am fost sută la sută, mi-am intrat în ritm, așa că pot da drumul la treabă”

Florinel Coman a devenit tată, iar jucătorul pare din nou într-o stare de grație, cel puțin în meciurile amicale: „Un meci greu cu niște spectatori dornici de meciuri. A fost o încărcătură acumulată în această perioadă, suntem fericiți că nu avem accidentați și am câștigat”.

ADVERTISEMENT

Criticat de Gigi Becali, Coman a avut o cădere de meteorit, însă jucătorul e convins că a trecut peste acele momente și poate să fie din nou un jucător exponențial pentru FCSB: „Când sunt sută la sută sănătos, nu cred că pot să joc prost sau ceva de genul. Am fost sută la sută, mi-am intrat în ritm așa că pot da drumul la treabă cu zâmbetul pe buze”.

Meciul de la Galați s-a disputat într-o atmosferă de senzație, în fața a 13.000 de spectatori, iar Florinel Coman se gândește deja la meciurile din cupele europene: „Ne bucurăm că umplem stadioanele pe unde mergem! Vrem să ne calificăm în Conference League, nu am ce să comentez, nu sunt în măsură”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul FCSB-ului nu a vrut să comenteze declarațiile patronului în privința transferului său și e concentrat doar la ceea ce are de făcut pe teren: „Oricine poate să iasă și să spună de anumite sume, pentru un fotbalist e bine să fie conectat la meci și să nu fie băgat în asemenea discuții”, a declarat Florinel Coman după meciul amical cu Oțelul Galați.

Risto Radunovic, cu gândul la grupele Conference League: „Sunt foarte importante, avem drum lung”

Risto Radunovic a tras concluziile după perioada de pregătire și este mulțumit de parcursul echipei: „E foarte important că am câștigat toate meciurile, dar ținem cont că e pregătire, am făcut și antrenamentele grele și e important să ne pregătim pentru primul meci din campionat. Oțelul a făcut un meci bun, a fost atmosfera foarte bună. În sezonul ăsta, în Liga 2, aici se vor pierde greu punctele aici”.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga l-a lăudat și el pe Florinel Coman și speră că nu va mai avea probleme medicale: „Coman a început pregătirea bine, a lucrat foarte bine și acum a început să marcheze. Sper ca anul ăsta să fie sănătos și să joace în toate meciurile și să marcheze cât mai mult”.

Radunovic se gândește deja la meciurile din cupele europene, însă este conștient că va fi destul de dificil pentru FCSB să se califice: „Grupele Conference League sunt foarte importante, avem drum lung spre grupe, trebuie să luăm meci cu meci, să luăm primul adversar în serios.

ADVERTISEMENT

Lucrăm bine și cred că suntem pregătiți bine, vedem la meciul următor cum o să demonstrăm”, a declarat și Risto Radunovic.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „1 solist” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT