Sport

Florinel Coman, discurs de căpitan înaintea meciului cu West Ham. ”Nu am venit aici în vacanță, ci să facem un meci foarte bun”

La conferința de presă dinaintea debutului în grupele Conference League, cu West Ham, Florinel Coman spune că FCSB vrea să facă un meci mare.
07.09.2022 | 22:18
Florinel Coman discurs de capitan inaintea meciului cu West Ham Nu am venit aici in vacanta ci sa facem un meci foarte bun
Florinel Coman spune că FCSB merge la Londra, pentru meciul cu West Ham, decisă să facă un meci bun și să obțină un rezultat pozitiv. Foto: facebook FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB revine în grupele unei competiții europene pentru prima dată după cinci ani. Vicecampioana are parte de un debut de foc, joi, la Londra, cu West Ham United. Dar căpitanul echipei, Florinel Coman, spune că echipa sa este decisă să facă un meci bun și să obțină un rezultat pozitiv chiar dacă întâlnește o formație din Premier League.

”Totul depinde doar de noi”, spune Florinel Coman

La conferința de presă oficială, Florinel Coman a spus că există presiune, dar echipa este pregătită, mental, pentru confruntarea programată joi seara, de la ora 22.00 a României.

ADVERTISEMENT

”Un meci greu, cu o echipă din cel mai puternic campionat, după părerea mea. N-am venit aici în vacanță, am venit să facem un meci foarte bun și să obținem un rezultat pozitiv.

Presiune există, normal, pentru că jucăm în Europa. Și o să fie mereu presiune la acest club. Dar să fie o presiune pozitivă”, spune Coman.

ADVERTISEMENT

În opinia căpitanului vicecampioanei, este de așteptat ”un meci frumos, pe un stadion frumos”. Și întărește ideea că echipa sa este decisă să obțină un rezultat pozitiv. Mai ales că, din punct de vedere mental, sunt pregătiți.

”Totul depinde doar de noi și cred că putem să obținem un rezultat foarte bun. Îl avem pe Nic (n.r. Nicolae Dică) lângă noi, care a jucat la nivel foarte înalt.

ADVERTISEMENT

Și cred eu că vom ajunge mâine, la ora meciului, pregătiți din punct de vedere mental pentru a face un meci foarte bun. Nu ne sperie cota jucătorilor de la West Ham, chiar nu”, a apreciat Coman.

Florinel Coman, înaintea debutului în grupele Conferencea League: „obiectivul e să jucăm fotbal”

În ceea ce privește faptul că FCSB are parte de o grupă cu adversari de calibru, Coman spune că acest lucru poate să fie unul pozitiv pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT

”E o grupă foarte grea pentru noi, dar e un plus. Ne vedem valoarea, jucăm cu echipe puternice, iar obiectivul e să încercăm să jucăm fotbal cu oricine.

Sunt mai bine cotați decât noi, e normal, joacă în Premier League. Ce pot să spun? Dar nu am venit aici în vacanță, ci să facem un meci bun, am venit să jucăm fotbal.

De aceea suntem aici, d-aia ne-am apucat de fotbal, ca să jucăm meciurile astea în Europa”, a concluzionat Florinel Coman.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT