Sport

„Florinel Coman e jucător de Napoli, nu de Milan”. Profeția lui Mitică despre prețul starului de la FCSB

Nea Mitică susține că Florinel Coman e jucător de Napoli. Dumitru Dragomir a vorbit și despre prețul starului de la FCSB. Suma e uriașă.
27.11.2023 | 19:59
Florinel Coman e jucator de Napoli nu de Milan Profetia lui Mitica despre pretul starului de la FCSB
Nea Mitică susține că Florinel Coman e jucător de Napoli. Dumitru Dragomir a vorbit și despre prețul starului de la FCSB. Suma e uriașă.
ADVERTISEMENT

În cea mai nouă ediție de MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici au discutat despre mai multe subiecte importante ale momentului. Mitică Dragomir a vorbit despre Florinel Coman, care poate juca pentru Napoli și despre prețul starului de la FCSB.

Profeția lui Mitică despre prețul starului de la FCSB

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a discutat despre partida dintre FCSB – Dinamo și despre prețul starului lui Gigi Becali. Fostul președinte LPF este de părere că Florinel Coman poate fi cumpărat cu 10 milioane de euro și ar putea juca pentru Napoli, în Serie A.

ADVERTISEMENT

“Meci de nota 5, cu o sclipire a lui Coman care e fotbalist. Poate să joace la toate echipele italiene. La Napoli joacă, nu la Milan, că nu poate să îi ia locul lui Leao care cred că ar costa 200 de milioane. FCSB are jucători cu care ar trebui să defileze în campionat, dar ca echipă nu mă dă pe spate. Talente au. 

Coman e fotbalist. Gigi ar trebui să ia 10 milioane de euro pe el. Pe onoarea mea dacă te mint. Poți să îl compari cu Man sau cu vreunul dintre ei? Și ăla e fotbalist, dar nu ca ăsta”, a spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, teorie șoc: „Toti fotbaliștii de performanță se dopează”

Mitică Dragomir a dezvoltat teoria potrivit căreia toți fotbaliștii se dopează în limita legii. „Oracolul” susține că sportivii nu pot susține un efort îndelungat fără anumite trucuri de dopaj. Fostul președinte oferă exemple din vest.

„Lumea nu știe și odată o să dezvoltăm această discuție. Fii atent, în toată lumea, toți fotbaliștii se dopează. Nu există fotbalist de performanță să nu se dopeze. Peste tot, nu există! Închid ușile și își bagă oxigen în sânge.

ADVERTISEMENT

În limita medicinii actuale a omenirii. Îl controlezi, nu droguri și nu dopaj în afara legii. Ține minte, toată lumea își bagă oxigen în sânge. În Anglia, Franța, Germania, toți își bagă.

Eu îl felicit pe doctorul care le-a dat bombonele românilor. Nu există să nu dea. Susținătoare de efort, așa se numesc. La cât se aleargă, fac crampe, ai dureri”, a declarat Mitică Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, despre prețul lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant