Sport

Florinel Coman, elogiu pentru Gică Hagi după Farul Constanța – FCSB 0-4: „E cel mai mare antrenor! El m-a făcut să joc atât de bine azi!”

FCSB a învins-o pe Farul Constanța, scor 4-0, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. La finalul meciului, Florinel Coman a vorbit la superlativ despre Gică Hagi.
25.04.2022 | 23:40
Florinel Coman elogiu pentru Gica Hagi dupa Farul Constanta  FCSB 04 E cel mai mare antrenor El ma facut sa joc atat de bine azi
Florinel Coman a fost înclocuit în minutul 37 al derby-ului Universitatea Craiova - FCSB, din cauza problemelor musculare
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a făcut un meci extraordinar în partida Farul Constanța – FCSB, 0-4. Acesta a oferit un assist la golul marcat de Darius Olaru și a scos penalty-ul transformat în gol de Florin Tănase.

Florinel Coman, elogiu pentru Gică Hagi după Farul Constanța – FCSB 0-4

Florinel Coman a dezvăluit faptul că evoluția foarte bună din această seară i se datorează, în mare măsură, lui Gică Hagi, care, recent, a declarat, despre el, faptul că este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, chiar dacă traversează o perioadă grea.

ADVERTISEMENT

„Ne-am pregătit foarte bine, ne-am făcut temele. Este un meci reușit din toate punctele de vedere. N-am niciun gol în carieră din penalty, așa că nu conta chiar dacă dădeam gol din penalty.

Pot să spun că am citit o declarație a domnului Hagi care m-a schimbat. E cel mai mare antrenor. Pentru mine, înseamnă foarte mult ce a spus el. Cred că el m-a făcut să joc atât de bine azi. Pot spune că m-a pus oarecum pe picioare.

ADVERTISEMENT

Sperăm ca în fiecare meci să intrăm ca astăzi și să luăm toate cele trei puncte. Cred că avem puterea de a câștiga acest campionat. Suntem o echipă puternică, tânără, care muncește.

Eu cred că suntem o echipă completă. Mă gândesc ca echipa să câștige campionatul, pentru că nu s-a mai luat de foarte mult timp”, a declarat Florinel Coman, la finalul partidei cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Gică Hagi care l-a revitalizat pe Florinel Coman

„Mă lăsați? Cu tot respectul, nu vreau să se interpreteze. Vorbim de un jucător valoros, al FCSB-ului, este jucătorul lor. Lucrurile astea nici măcar nu au sens. Probabil trebuie să se vândă, să apară orice [în presă]. Este un jucător valoros, printre cei mai buni de la ei.

Trece printr-o perioadă mai puțin bună din cauza unei accidentări. Nu uitați că a lipsit 6-7 luni. Înainte să se accidenteze era cel mai bun jucător de la FCSB, dacă nu greșesc. Era golgheterul și cel mai bun jucător al lor. Cei de lângă el trebuie să aibă grijă de el, să îl încarce pozitiv și să aibă răbdare cu el, să-l readucă la forma de înainte. Știu că au avut o ofertă foarte mare pentru el și nu l-au dat.

ADVERTISEMENT

Acum un an, până s-a accidentat, era cel mai bun, nu-l mai oprea nimeni. Am jucat și noi cu ei, ce ne-a făcut atunci…”, a declarat Gică Hagi despre Florinel Coman, după partida Farul Constanța – Universitatea Craiova, 0-3.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT