Florinel Coman, eroul meciului după România U 21 – Anglia U 21: “Nu am trăit niciodată aşa ceva!” VIDEO

Marian Popovici   
în Euro U21
21/06/2019, 21:48
Florinel Coman, eroul meciului după România U 21 – Anglia U 21: “Nu am trăit niciodată aşa ceva!” VIDEO
Florinel Coman, eroul meciului după România U 21 - Anglia U 21 Nu am trăit niciodată aşa ceva! FOTO: Florinel Coman in meciul de fotbal dintre Romania U21 si Croatia U21 din etapa 1, grupa C a Campionatului European 2019

România a obţinut o victorie entuziasmantă împotriva Angliei, scor 4-2 la Campionatul European de tineret din Italia. Cu 6 puncte, elevii lui Rădoi sunt foarte aproape de semifinalele competiţiei şi mai au nevoie doar de 1 punct împotriva Franţei ca să îşi securizeze locul în semifinale.

Florinel Coman, eroul meciului după România U 21 – Anglia U 21: “Nu am trăit niciodată aşa ceva!”

Florinel Coman a fost eroul meciului. A intrat în minutul 63, a scos un penalty şi a marcat ultimele două goluri ale României împotriva Angliei: “A fost un meci foarte greu, cu o intensitate foarte mare şi mă bucur că am ieşit cu capul sus şi cu cele 3 puncte. Am fost împinşi de la spate de public, în ultimele 2 minute am marcat 2 goluri.

Nu am trăit niciodată aşa ceva. Rezultatul este cel mai important. A venit timpul să fim răsplătiţi. Ne gândim la meciul cu Franţa. Astăzi a fost fantastic. Ne vom bucura, de mâine ne gândim la meciul cu Franţa”, a declarat Coman pentru TVR.

VEZI VIDEO (sursa: TVR Facebook):

Interviu cu Florinel Coman, după Anglia – România: 2-4

Interviu cu Florinel Coman, după ce România a învins cu 4-2 Anglia la Campionatul European 2019 U21, partidă transmisă în direct de #TVR1

Gepostet von TVR1 am Freitag, 21. Juni 2019

Meciul dintre România şi Franţa, care va decide echipele calificate în semifinale va avea loc luni, de la ora 22:00. Cu un punct, România este calificată în semifinalele competiţiei şi automat, la Jocurile Olimpice.

 

 

 

Închide ×