Fotbal intern

INCREDIBIL! Cum a ajuns Coman la FCSB: “Şi-a pus LIPITORI pe el!”

UPDATE. Gigi Becali a dezvăluit cum a reuşit să îl transfere pe Florinel Coman, deşi jucătorul crescut de GHeorghe Hagi a fost dorit şi de alte echipe importante, care ar fi oferit mai mulţi...
24.08.2017 | 00:09
INCREDIBIL Cum a ajuns Coman la FCSB Sia pus LIPITORI pe el
ADVERTISEMENT

UPDATE. Gigi Becali a dezvăluit cum a reuşit să îl transfere pe Florinel Coman, deşi jucătorul crescut de GHeorghe Hagi a fost dorit şi de alte echipe importante, care ar fi oferit mai mulţi bani.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

ADVERTISEMENT

“Să vă zic de ce l-am transferat pe Florinel Coman. El a avut mai multe meciuri slabe, aşa a vrut Dumnezeu. El are nişte varice, dar am vorbit cu un doctor şi mi-a zis că poate juca fără probleme şi că se poate opera.

Florinel Coman FCSB. “A văzut că e slăbit!”

Dar Coman a făcut un tratament cu lipitori. Şi-a pus lipitori pe el şi i-au luat doi litri de sânge. Când i-a făcut doctorul analize a văzut că este slăbit. De aceea nu a putut să joace. Aşa a vrut Dumnezeu. Să joace slab şi să nu-l ia Benfica sau Galatasaray”, a spus Becali la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

UPDATE. În cursul dimineţii de marţi, Florinel Coman a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi. Puştiul venit de la campioana Viitorul a luat echipamentul cu numărul 17, cel cu numărul 7 rămânând la Denis Alibec.

FLORINEL COMAN FCSB. Noul jucator al lui FCSB a fost fan Dinamo (2)

––––––––––––––––––––-

Gigi Becali a ajuns la un acord cu FC Viitorul Constanţa pentru transferul lui Florinel Coman, iar patronul lui FCSB a plătit nu mai puţin de 2.200.000 de euro, plus 500.000 de euro dacă “roş-albaştrii” vor ajunge în sezonul următor în grupele Champions League, dar şi 20% dintr-un viitor transfer. Florinel Coman are trecută în contract o clauză record pentru fotbalul românesc: 100.000.000 de euro – vezi detalii.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a vorbit după ce a semnat contractul cu FCSB şi nu a ezitat să recunoască că a fost fanul rivalei FC Dinamo Bucureşti în copilărie. “Sunt fericit şi cred că este un pas înainte pentru mine. Sunt şi colegii mei aici, sper să nu dezamăgesc. Am avut presiune şi la Viitorul, ştiu ce e aia presiunea. Am venit să fac un pas mare simţeam că trebuie să fac o schimbare. În copilărie am ţinut cu Dinamo”, a spus Florinel Coman.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

Fotbalistul în vârstă de 19 ani este internaţional Under 21, a evoluat în şase meciuri pentru Viitorul Constanţa în acest sezon, în toate competiţiile. A ajuns la formaţia pregătită de Gheorghe Hagi în vara lui 2011, iar la prima formaţie a fost luat pe 1 ianuarie 2016. A mai jucat pentru Luceafărul Brăila.

ADVERTISEMENT

15.000 de euro este salariul lui Florinel Coman la FCSB

1.500.000 de euro este cota lui Florinel Coman, conform transfermarkt