Sport

Florinel Coman, goluri a la „Mbappe” în meciul dintre FCSB și FC Botoșani, după ce și-a lăsat în urmă adversarul! Video

FCSB se poate distanța din nou la 10 puncte de ocupantele locului 2, dacă va câștiga meciul din etapa a 27-a cu FC Botoșani.
25.02.2024 | 20:36
Florinel Coman, gol a la „Mbappe” în meciul dintre FCSB și FC Botoșani, după ce și-a lăsat în urmă adversarul! Video
ADVERTISEMENT

FCSB și FC Botoșani se duelează pe Arena Națională. Roș-albaștrii au nevoie neapărată de victorie pentru a păstra avantajul de 10 puncte față de CFR Cluj și Rapid.

Florinel Coman, goluri a la „Mbappe” în meciul dintre FCSB și FC Botoșani, după ce și-a lăsat în urmă adversarul! Video

Trupa lui Elias Charalambous a deschis scorul rapid în meciul cu FC Botoșani, după o fază superbă făcută de Florinel Coman, jucător cotat la 5 milioane de euro. Vezi VIDEO cu faza aici! 

ADVERTISEMENT

În minutul 6, Adrian Șut îl vede bine pe Florinel Coman, îi pasează acestuia în adâncime, cel poreclit Mbappe câștigă duelul la viteză cu Dimitrov, preia, intră în careu și-l execută simplu pe Ducan cu un șut în stânga acestuia.

Deși arbitrul Cătălin Buși a așteptat câteva secunde ca sistemul VAR să valideze golul, în urma reluărilor s-a văzut că Florinel Coman era ținut în joc de cei doi fundași centrali de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT
Momentul în care Florinel Coman pleacă de lângă adversar și este ținut în joc de alți doi jucători de la FC Botoșani // Captură Prima Sport
Momentul în care Florinel Coman pleacă de lângă adversar și este ținut în joc de alți doi jucători de la FC Botoșani // Captură Prima Sport

În minutul 76, Coman a mai înscris o dată, după ce a finalizat printre picioarele lui Ducan o minge venită din partea stângă de la Octavian Popescu.

Luptă pentru titlul de golgeter între Darius Olaru și Florinel Coman!

Florinel Coman își trece astfel în cont o nouă reușită și continuă lupta pentru titlul de golgeter alături de colegul său Darius Olaru. Coman are 12 goluri și e pe locul 2, iar lider este Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

De altfel, cuplul format din Darius Olaru și Florinel Coman se afla pe locul 28 într-un top al celor mai productive perechi de fotbaliști din lume, după cum a prezentat FANATIK zilele trecute. Până la meciul de astăzi cei doi au produs pentru FCSB în acest sezon din Superliga 24 de goluri și 10 pase decisive.

Brigada de arbitri de la meciul FCSB – FC Botoșani este formată din Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea), fiind ajutat la cele două linii de Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) și Ionuț Bobe (București). Arbitrul din camera VAR este Mariana Cristina Trandafir, iar arbitrul AVAR este Ionuț Coza.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 12.000 de suporteri sunt prezenți la meciul dintre FCSB și FC Botoșani de pe Arena Națională, stadion cu o capacitate de 55.634 de locuri.

Echipele de start

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Coman.
Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu.
Antrenor: Elias Charalambous

FC Botoșani: Ducan – Dimitrov, Sadiku, Celea, Țigănașu – Filip, Dican, David – Florescu, E. Lopez, Kaprof.
Rezerve: Ureche, Miron, Benzar, Șeroni, Petro, Adams, B Crețu, Ofosu, Mouaddib, Fulpă, Margiotta, Mitrov.
Antrenor: Bogdan Andone

ADVERTISEMENT
1.91 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari de pe 29 februarie