Fotbal intern

Florinel Coman, huiduit la meciul FCSB – Gaz Metan 2-1! Ce i-au reproșat fanii

03.12.2018 | 08:45
Florinel Coman huiduit la meciul FCSB  Gaz Metan 21 Ce iau reprosat fanii

Atacantul Florinel Coman a fost huiduit copios la meciul FCSB – Gaz Metan 2-1, disputat pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești în etapa cu numărul 17 a Ligii 1 Betano. Fanii prezenți la întâlnire l-au taxat pe jucătorul adus de la FC Viitorul, după ce în runda precedentă l-a înjurat pe căpitanul Lucian Filip.

În minutul 30 al partidei din deplasare cu Poli Iași, Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu, dar a scăpat mingea în afara terenului. Lucian Filip nu a rezistat și i-a reproșat atacantului că nu a pasat, dar Coman a reacționat și și-a înjurat căpitanul. Gestul a fost surprins de camerele de televiziunilor.

Florinel Coman și Adria Gallego în duel pentru balon în meciul POli Iași - FCSB 1-2
Florinel Coman și Adria Gallego în duel pentru balon în meciul POli Iași – FCSB 1-2

Fanii l-au huiduit pe Florinel Coman la meciul FCSB – Gaz Metan 2-1 și i-au cerut lui Dică să-l schimbe

Momentul tensionat de la Iași a fost discutat toată săptămâna, deși cei doi jucători au lăsat să se înțeleagă că s-au împăcat. Însă, fanii nu au trecut peste gestul golănesc al lui Florinel Coman și l-au huiduit la meciul FCSB – Gaz Metan 2-1 și i-au cerut antrenorului Nicolae Dică să-l schimbe.

Florinel Coman, în vârstă de 20 de ani a fost folosit titular de Nicolae Dică la întâlnirea FCSB – Gaz Metan 2-1, din etapa cu numărul 17 a Ligii 1 Betano, dar nu a făcut un joc strălucit. De altfel, tehnicianul FCSB-ului a decis să-l schimbe în minutul 76 cu portughezul Felipe Teixeira.

La finalul partidei disputate pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, Lucian Filip i-a luat apărarea colegului său cu care a avut conflictul. Căpitanul FCSB-ului a dezvăluit că la meciul de la Iași a greșit și el, deoarece i-a spus câteva cuvinte urâte lui Florinel Coman înainte ca acesta să reacționeze. În final, Filip a menționat că s-au împăcat și că nu este nicio problemă între ei.