News

Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să fie lăsat în urmă de autocar. VIDEO EXCLUSIV

Florinel Coman imbratisat cu foc de iubita dupa ce ia dat doua goluri Angliei Era sa fie lasat in urma de autocar VIDEO EXCLUSIV
Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să fie lăsat în urmă de autocar. VIDEO EXCLUSIV (6)

România a câştigat cu 4-2 meciul împotriva Angliei de la Euro U-21 şi este aproape calificată în semifinalele Campionatului European. Elevii lui Mirel Rădoi au reuşit să revină la conducere pe tabelă de două ori după ce au fost egalaţi, iar Florinel Coman s-a dovedit decisiv în final de meci.

Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să piardă autocarul!

Atacantul FCSB-ului a scos un penalty şi a marcat ultimele două goluri ale meciului. După meci, Florinel Coman a fost aşteptat de prietena lui, Ioana Timofeciuc. Când s-au întâlnit în parcare, aceasta şi-a îmbrăţişat eroul, aşa cum se vede pe imaginile surprinse de reporterii FANATIK. Cei doi s-au întreţinut câteva minute bune, s-au pupat, însă Florinel a fost “răpit” la poze de către fanii naţionalei României. (VEZI POZE SUS ÎN GALERIE FOTO)

EURO 2019 | Victorie istorică pentru România! Tricolorii înving Anglia cu 4-2 şi sunt aproape de o calificare…

Gepostet von TVRSport am Freitag, 21. Juni 2019

Florinel Coman a fost foarte răbdător cu fanii, şi-a făcut poze cu foarte mulţi dintre ei, a semnat autografe pe tricouri, pe şepci… şi pe piele. Atacantul naţionalei României a stat atât de mult timp la poze şi autografe încât era să fie lăsat în urmă. El a alergat la autocar, acolo unde a ajuns ultimul. Doar nu era să îl lase şoferul în urmă tocmai pe omul meciului, nu?

VEZI VIDEO EXCLUSIV

Toate ştirile după România – Anglia sunt pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 21. Juni 2019

Mirel Rădoi a vorbit la superlativ de Florinel Coman spunând că este “Mbappe veritabil”: “Florinel Coman mi-a dat o palmă. Mi-a demonstrat că am greşit echipa. Merită şi va juca titular. Datorită lui am reuşit să câştigăm azi. În momentul în care a trebuit, a fost decisiv. Este originalul Mbappe. Aştept astfel de palme şi de la alţi jucători”, a spus Rădoi la conferinţa de presă.

Florinel Coman nu a fost titular în niciunul dintre cele două meciuri de la Euro. De fiecare dată a intrat pe parcurs, însă Mirel Rădoi a declarat că de acum încolo Florinel Coman va fi titular în naţionala României.

Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să fie lăsat în urmă de autocar. VIDEO EXCLUSIV (6)
Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să fie lăsat în urmă de autocar. VIDEO EXCLUSIV

România joacă împotriva Franţei luni, de la ora 22:00, în meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele turneului final. “Tricolorii” au şanse uriaşe de a merge mai departe, chiar şi cu o înfrângere la limită.

  • 8 goluri a marcat România în primele două meciuri
  • 21 de ani are Florinel Coman