Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să fie lăsat în urmă de autocar. VIDEO EXCLUSIV

corespondență din italia
Iuliana Spirache    Marian Popovici    Cristi Coste   
în Galerie foto
21/06/2019, 23:03
Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să fie lăsat în urmă de autocar. VIDEO EXCLUSIV corespondență din italia
Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să fie lăsat în urmă de autocar. VIDEO EXCLUSIV (6)

România a câştigat cu 4-2 meciul împotriva Angliei de la Euro U-21 şi este aproape calificată în semifinalele Campionatului European. Elevii lui Mirel Rădoi au reuşit să revină la conducere pe tabelă de două ori după ce au fost egalaţi, iar Florinel Coman s-a dovedit decisiv în final de meci.

Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să piardă autocarul!

Atacantul FCSB-ului a scos un penalty şi a marcat ultimele două goluri ale meciului. După meci, Florinel Coman a fost aşteptat de prietena lui, Ioana Timofeciuc. Când s-au întâlnit în parcare, aceasta şi-a îmbrăţişat eroul, aşa cum se vede pe imaginile surprinse de reporterii FANATIK. Cei doi s-au întreţinut câteva minute bune, s-au pupat, însă Florinel a fost “răpit” la poze de către fanii naţionalei României. (VEZI POZE SUS ÎN GALERIE FOTO)

Florinel Coman a fost foarte răbdător cu fanii, şi-a făcut poze cu foarte mulţi dintre ei, a semnat autografe pe tricouri, pe şepci… şi pe piele. Atacantul naţionalei României a stat atât de mult timp la poze şi autografe încât era să fie lăsat în urmă. El a alergat la autocar, acolo unde a ajuns ultimul. Doar nu era să îl lase şoferul în urmă tocmai pe omul meciului, nu?

VEZI VIDEO EXCLUSIV

Toate ştirile după România – Anglia sunt pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 21. Juni 2019

Mirel Rădoi a vorbit la superlativ de Florinel Coman spunând că este “Mbappe veritabil”: “Florinel Coman mi-a dat o palmă. Mi-a demonstrat că am greşit echipa. Merită şi va juca titular. Datorită lui am reuşit să câştigăm azi. În momentul în care a trebuit, a fost decisiv. Este originalul Mbappe. Aştept astfel de palme şi de la alţi jucători”, a spus Rădoi la conferinţa de presă.

Florinel Coman nu a fost titular în niciunul dintre cele două meciuri de la Euro. De fiecare dată a intrat pe parcurs, însă Mirel Rădoi a declarat că de acum încolo Florinel Coman va fi titular în naţionala României.

Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să fie lăsat în urmă de autocar. VIDEO EXCLUSIV (6)
Florinel Coman, îmbrăţişat cu foc de iubită după ce i-a dat două goluri Angliei! Era să fie lăsat în urmă de autocar. VIDEO EXCLUSIV

România joacă împotriva Franţei luni, de la ora 22:00, în meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele turneului final. “Tricolorii” au şanse uriaşe de a merge mai departe, chiar şi cu o înfrângere la limită.

  • 8 goluri a marcat România în primele două meciuri
  • 21 de ani are Florinel Coman
Închide ×