Florinel Coman face furori! "Este de-a dreptul impresionant! Îmi aduce aminte de mine!"

Steaua, gigi becali, FCSB, Florinel Coman

Florinel Coman nu i-a impresionat pe adversarii de la Beer Sheva în meciul câştigat de FCSB în Israel cu 2-1, însă a făcut tot mai mulţi prozeliţi în ţară. Deşi Eddy Gnohere a marcat de două ori, iar antrenorul israelienilor l-a nominalizat pe Constantin Budescu drept cel mai bun jucător al FCSB, un fost jucător al Stelei se declară fascinat de talentul fotbalistului de 19 ani.

"Mie mi-a plăcut de când a venit la Steaua Florinel Coman. Are un talent impresionant! Este un transfer bun, de viitor. Cred că are nevoie de o perioadă de acomodare până să se impună. Are viteză, îmi place, îmi aduce aminte de mine. Şi Tănase este un jucător care de asemenea îmi place", a spus Adrian Neaga pentru o televiziune de sport.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Becali despre Florinel Coman: "Al doilea după Hagi!"

Florinel Coman a fost cumpărat în această vară de FCSB de la Viitorul Constanţa, suma de transfer fiind una uriaşă pentru Liga 1 Betano. 2 milioane de euro a plătit Becali pentru a-l achiziţiona pe fotbalist, iar acesta va trebui să achite şi 500.000 de euro dacă echipa sa va califica în grupele Champions League în sezonul următor.

"E al doilea cel mai talentat fotbalist din România după Hagi. Mai bun decât Mutu. I-am pus clauza de 100 milioane de euro. Asta va fi valoarea lui peste doi ani. Dacă uită de ţigară. I l-am dat exemplu pe Ronaldo", a fost declaraţia lui Gigi Becali în momentul semnării contractului cu extrema de la Viitorul.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004