Fotbal intern

Florinel Coman, ironizat în direct la TV: ”Eu zic că nu face față în liga a patra franceză”

11.07.2020 | 11:48
Florinel Coman ironizat in direct la TV Eu zic ca nu face fata in liga a patra franceza
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este unul dintre jucătorii de pe urma căruia Gigi Becali speră să câştige zeci de milioane de euro. Cu toate acestea, Radu Banciu, moderator al emisiunii “All-Inclusive” de la Look Sport, l-a făcut praf pe internaţionalul român.

Un telespectator l-a întrebat pe ziarist câți bani ar da Marseille pentru Florinel Coman, iar acesta a comentat în stilul său situaţia fotbalistului de la FCSB

ADVERTISEMENT

”Nu. Asta spun ăștia. Poate pentru Martigues. Să îl aducă la Marseille, să îl împrumute la Martigues, cum voiau ăștia de la Watford să îi facă lui Pape Gueye, să îl împrumute la Udinese. Nu că Udinese ar fi o echipă mai mică decât Watford.

Florinel Coman, ironizat: “Nu face faţă în liga a patra”

Dar în cazul nostru, dacă (n.r. – Florinel Coman) vrea să joace la Martigues, în National 2, în liga a patra, eu zic că nu face față Florinel Coman în liga a patra franceză.

ADVERTISEMENT

Adică nu dă vreo 50 de goluri într-un campionat acolo. Mai degrabă dă un gol jumate, se accidentează în etapa a patra și după aia nu mai prinde echipa”, a spus Radu Banciu.

Florinel Coman este cel mai bine cotat jucător din Liga 1

Fotbalistul de 22 de ani valorează pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de 5,4 milioane de euro. Florinel Coman este cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a reușit în acest sezon să marcheze pentru FCSB de 15 ori și să dea zece pase de gol în 38 de meciuri în toate competițiile.

Florinel Coman, lădaut de Gigi Becali după FCSB – Dinamo 1-0

Gigi Becali a fost mulţumit de jocul lui Florinel Coman în meciul FCSB – Dinamo 1-0, manşa retur a semifinalelor Cupei României. La finalul partidei, patronul vicecampioanei României l-a lăudat pe fotbalistul de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

“Mi-a plăcut azi cum a jucat Coman, nu mă gândeam că va ajunge să evolueze așa. Poate îmi dau 30 de milioane pe amândoi. Pe Man și pe Coman. Crezi că nu poate să fie?”, spunea Gigi Becali după FCSB – Dinamo 1-0.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT