Fotbal intern

Florinel Coman l-a sunat disperat pe Gigi Becali în miez de noapte. Patronul confirmă Fanatik. „Îi era rușine!” Update exclusiv

23.02.2021 | 23:04
Florinel Coman la sunat disperat pe Gigi Becali in miez de noapte Patronul confirma Fanatik Ii era rusine Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman l-a sunat pe Gigi Becali după ce a fost oprit de Poliție pe Autostrada Soarelui cu 165 de kilometri pe oră și fără permis de conducere valabil în România. Mijlocașul și-a cerut scuze pentru tot ce s-a întâmplat și i-a făcut o promisiune patronului.


UPDATE, 23 februarie, ora 23:04. Gigi Becali a confirmat dezvăluirile FANATIK privitoare la discuția pe care a avut-o cu Florinel Coman. Jucătorul a fost cel care l-a sunat pe patron pentru a-și cere scuze după scandalul cu Poliția.

ADVERTISEMENT

I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat”, a declarat Becali pentru Realitatea Plus.


ȘTIREA INIȚIALĂ, 23 februarie, ora 11:38

Din informațiile FANATIK, Coman s-a decis în cele din urmă să-l sune pe Becali, jucătorul ezitând foarte mult să facă acest gest din cauza rușinii față de omul care-l plătește de trei ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman l-a sunat pe Gigi Becali ca să-și ceară scuze pentru incidentul de pe autostradă, când a fost găsit fără permis valabil

Florinel Coman a comis-o la începutul acestei săptămâni. A fost oprit de Poliția Rutieră pe A2, venind de la Constanța spre București, având 165 de kilometri pe oră. Își conducea bolidul A7 și era împreună cu prietena sa, Ioana Timofeciuc.

Legitimat de polițiști, Coman a fost găsit fără permis de conducere valabil în România și riscă dosar penal. Permisul său a fost obținut în Ucraina, cum au declarat cei de la FCSB ulterior incidentului, dar nu era înregistrat în România.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat pe posturile TV pentru a-l apăra pe jucător, patronul având unele declarații care încercau să mascheze realitatea. Coman era clar în „ofsaid”. Becali se interesase de tot ce s-a întâmplat la oamenii săi de la club, dar nu l-a sunat direct pe Coman, semn că era supărat pe el, deși declarase altceva.

„El are un carnet, dar luat în altă țară. Un carnet este valabil și în Africa! Când au verificat milițienii în baza de date, el nu este înregistrat, că n-a luat la noi. Dacă el, milițianul din Brăila, o să zică că nu e permis, dacă nu e scris pe românește. O să-i dea probabil un an de suspendare la închisoare. Și care-i problema?” – Gigi Becali, patron FCSB

FANATIK a aflat că, aproape de miezul nopții, Florinel și-a luat inima în dinți și l-a sunat pe Becali pentru a-și cere scuze. Îi era rușine să-l sune pe patron, dar a făcut acest gest după ce discutase și cu cei de la echipă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „De acum eu sunt tatăl tău și trebuie să mă asculți în totalitate” Florinel i-a promis că se va schimba!

Florinel Coman i-a transmis lui Becali că îi pare foarte rău pentru tot ce s-a întâmplat, mai ales că incidentul a explodat datorită expunerii în mass-media. Jucătorul și-a pus cenușă în cap, era disperat! Patronul i-a confirmat din nou că el, încă, are încredere în el.

Becali a dorit să-i transmită câteva lucruri foarte importante lui Florinel dacă mai vrea să se transfere în străinătate și să câștige milioane de euro. L-a certat pentru faptul că nu e destul de implicat la antrenamente, dar discuția s-a terminat, din informațiile noastre, pe un ton optimist. De ambele părți.

De acum înainte eu sunt tatăl tău și trebuie să mă asculți în totalitate. Eu cred în tine, dar trebuie să schimbi unele lucruri”, i-ar fi spus patronul. „Nea Gigi, o să vă arăt pe teren, nu prin vorbe!”, a încheiat jucătorul.

  • 3.000.000 de euro a plătit Gigi Becali celor de la Viitorul pentru transferul lui Florinel Coman în vara lui 2017
  • 1 singur gol în 16 meciuri a marcat Coman pentru FCSB în actualul sezon de Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT