Fotbal intern

Florinel Coman la Galatasaray? S-a reactivat interesul turcilor pentru perla FCSB-ului. Foto

12.01.2019 | 15:52
Florinel Coman la Galatasaray Sa reactivat interesul turcilor pentru perla FCSBului Foto

Florinel Coman este dorit de Galatasaray! FCSB poate da lovitura cu transferul lui “Mbappe de România” la gruparea din prima ligă din Turcia, iar interesul Galatei pentru perla lui Gigi Becali a fost făcut public de jurnaliştii turci. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Galatasaray l-a vândut pe Garry Rodrigues la Al Ittihad pentru 9 milioane de euro, iar oficialii clubului din Turcia sunt în căutarea unui înlocuitor pentru mijlocaşul ofensiv. Conform presei din Turcia, şefii Galatei şi-au făcut lista de transferuri, iar printre favoriţi se află şi Florinel Coman.

Florinel Coman e dorit de turcii de la Galatasaray

“În vârstă de 21 de ani, Coman este cunoscut drept Mbappe al României. În plus, jucătorul poate evolua în ambele părţi ale terenului, însă preferă partea stângă din atac, exact cum face şi Garry Rodrigues”, au scris jurnaliştii din Turcia despre Florinel Coman.

Anunţul făcut de presa din Turcia în legătură cu interesul lui Galatasaray pentru Florinel Coman
Anunţul făcut de presa din Turcia în legătură cu interesul lui Galatasaray pentru Florinel Coman

Nu este prima oară când Galatasaray se interesează de serviciile lui Florinel Coman. În vara anului 2017, Gică Hagi a negociat cu echipa din Turcia pentru transferul lui “Mbappe de România”, iar “Regele” le-a cerut turcilor nu mai puţin de 4 milioane de euro pentru Florinel Coman. Cele două părţi nu au ajuns la un acord, iar în august 2017 atacantul a ajuns la FCSB în schimbul a 3 milioane de euro.

Palermo e pe urmele lui “Mbappe de România”

Galatasaray nu este singura echipă care a pus ochii pe Florinel Coman. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost urmărit cu atenţie de oficialii echipei Palermo, din Serie B, acolo unde evoluează şi George Puşcaş, iar italienii îl văd pe Florinel Coman drept urmaşul lui Dybala. Oficialii echipei din Serie B au mers la Cluj când Florinel Coman a jucat alături de România U21 în meciul amical cu Belgia U21.

  • 1,9 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
  • 24 de meciuri, 8 goluri şi 6 pase decisive are Florinel Coman pentru FCSB în sezonul 2018 – 2019
  • 3 milioane de euro a costat transferul lui Florinel Coman de la FC Viitorul la FCSB