Fotbal intern

Florinel Coman la Liverpool? Victor Becali: „Trebuie să rămânem realiști. Ei contactează întâi agentul și clubul”

09.05.2020 | 15:29
Florinel Coman la Liverpool Victor Becali Trebuie sa ramanem realisti Ei contacteaza intai agentul si clubul
ADVERTISEMENT

Impresarul Victor Becali a vorbit despre interesul lui Liverpool pentru Florinel Coman, dar avertizează că atenția cluburilor mari este mult mai sporită când vine vorba despre jucători din Europa de Est, conform prosport.ro.

Părerea lui Victor Becali despre interesul lui Liverpool pentru Florinel Coman

Florinel Coman a avut un sezon foarte bun la FCSB, motiv pentru care ofertele au început să „curgă” pentru tânărul mijlocaș. Victor Becali a vorbit despre posibilitatea ca Florinel Coman să ajungă pe „Anfield”, la Liverpool.

ADVERTISEMENT

„Liverpool? Ar fi frumos, dar trebuie să rămânem realiști. Un club atât de mare, mai ales din Premier League, face lucrurile în cel mai profesionist mod cu putință.

Pentru fotbaliștii din Europa Est, mai ales, când e vorba să se plătească sume de peste 6-7 milioane de euro, atenția e și mai sporită.

ADVERTISEMENT

Mă refer la faptul că nu ar ajunge niciodată informațiile despre interesul pentru Florinel Coman întâi în presă. Ei ar contacta agentul fotbalistului, clubul de care aparține și ar începe negocierile.

Abia apoi s-ar afla, poate, de dorința de transfer. Nu ne-a căutat nimeni de la Liverpool, până acum, pentru Coman. Vedem ce va fi”, a mai spus Victor Becali.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre ofertele lui Florinel Coman

Giovanni Becali a vorbit despre ofertele pe care le-a primit FCSB pentru Florinel Coman și a explicat de ce nu s-a mai produs transferul în SUA al mijlocașului:

„Nu vorbește nimeni de oferte acum. Toată lumea vrea să vadă când încep antrenamentele, dacă începe campionatul. Eventual îi interesează jucătorii lor, ca să îi păstreze. Gen Bayern, Barcelona. Cluburile mari sunt interesate să prelungească.

ADVERTISEMENT

9.000.000 de dolari și cu 40% sau 50% pentru Gigi. Avem oferta scrisă la birou, noi am trimis-o la FCSB. Noi am primit-o”.

„După care, jucătorul avea 750k dolari, pe an, contract pe 3 ani de zile. Nu era o problemă cu jucătorul. El are 22 de ani, semna pe 3 ani, dacă ești bun, pleci liber de acolo. Americanii își fac treaba, fac show, au cheltuit banul, la revedere”, a mai spus impresarul la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT