Fotbal intern

Florinel Coman, la Manchester City?! Anunţ şocant în presa din Anglia: “Este comparat cu Mbappe”

31.10.2019 | 16:36
Florinel Coman la Manchester City Anunt socant in presa din Anglia Este comparat cu Mbappe
ADVERTISEMENT

Evoluțiile excelente ale lui Florinel Coman din ultima perioadă în tricoul celor de la FCSB au atras atenția granzilor din Premier League, Manchester City. Conform presei din Anglia, echipa antrenată de Pep Guardiola este interesată de cel mai în formă jucător al vicecampioanei României.

Florinel Coman, la Manchester City?! Anunţ şocant în presa din Anglia: “Este comparat cu Mbappe”

Jurnaliștii de la Dailymail scriu că șefii celor de la Manchester City s-au interesat deja de Florinel Coman, mijlocaș din România care a fost comparat în dese rânduri cu mega-starul francez Kylian Mbappe de către patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Englezii mai notează că Florinel Coman a făcut parte din naționala U21 a României, condusă de Mirel Rădoi, care a învins Anglia, scor 4-2, la Campionatul European din Italia și San Marino. A fost atunci un meci uriaș făcut de aripa FCSB-ului. Stelistul a decis soarta partidei, cu două goluri marcate și un penalty obținut.

După evoluțiile bune de la tineretul României, Florinel Coman a fost promovat la prima reprezentativă, acolo unde și-a făcut debutul oficial în preliminariile EURO 2020 contra Insulelor Feroe. Jucătorul de 21 de ani este un produs al Academiei ”Gheorghe Hagi”, loc din care au plecat alți jucători importanți, mai specifică jurnaliștii englezi.

ADVERTISEMENT
  • West Ham și AS Roma sunt alte două echipe importante aflate pe urmele lui Florinel Coman, mai notează sursa citată.

Florinel Coman, cel mai bun om al FCSB-ului în victoria cu Hermannstadt din ultima etapă

În etapa a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1, într-un meci Hermannstadt – FCSB 0-4, Florinel Coman a fost cel mai bun jucător de pe teren. Coman a tras echipa oaspete după el, reușind o ”dublă” și două pase de gol.

ADVERTISEMENT
  • 3.500.000 de euro este cota lui Florinel Coman pe Transfermarkt.com

Florinel Coman are un sezon excelent în tricoul celor de la FCSB. În 19 meciuri jucate în Casa Pariurilor Liga 1 și Europa League, Coman a marcat 8 goluri și a oferit 5 pase decisive.