Fotbal intern

Florinel Coman, mesaj ferm după eliminarea României de la EURO! „Cu asta rămân după acest turneu final”. Video

Florinel Coman mesaj ferm dupa eliminarea Romaniei de la EURO Cu asta raman dupa acest turneu final Video

Florinel Coman a avut un mesaj ferm după eliminarea României de la EURO! Surprins și el în lacrimi la capătul întâlnirii cu Germania, jucătorul FCSB-ului spune că echipa a fost pregătită pentru victorie. Coman a recunoscut însă superioritatea adversarului și a precizat că Germania reprezintă la această oră o forță a fotbalului european și o echipă pregătită să câștige din toate punctele de vedere.

Florinel Coman, mesaj ferm după eliminarea României de la EURO!

„A fost dezamăgire. Ne gândeam că putem câştiga în această seară şi să mergem în finală. Din păcate am întâlnit o echipă foarte bine organizată pe ambele faze, ne-au pus probleme şi din păcate am pierdut meciul”, a spus Florinel Coman la finalul meciului cu Germania, unul pe care echipa națională de tineret a României l-a pierdut cu scorul de 2-4, deși la pauză a condus cu 2-1.

Florinel Coman nu a ezitat și atunci când a fost întrebat cu ce rămâne după acest turneu final, a răspuns sec: ”Cu o semifinală la Euro, primele 4 echipe, cu asta rămânem. Nu cred că ne dădea nimeni şanse să ieşim din grupe, am ieşit din grupă, a fost şi în seara asta un meci în care puteam câştiga, dar am primit 2 goluri din faze fixe”, a mai spus Florinel Coman.

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 27. Juni 2019

Unde se joacă finala CE 2019

Au existat momente bune pentru tricolorii mici în care au dominat fără drept de apel naționala Germaniei. Trimis pe teren în repriza a doua, Florinel Coman nu a putut împiedica însă înfrângerea. Nemții au marcat pe finalul partidei de două ori din lovituri libere și și-au asigurat biletele pentru ultimul act al competiției. Germania va juca împotriva Spaniei în finală după ce ibericii au executat Franța, scor 4-1.

Francezii au deschis scorul în minutul 16, dintr-un penalty transformat de Mateta. Spaniolii au marcat apoi de patru ori, prin Roca ’28, Oyarzabal ’45+5 (p), Olmo ’47 şi Mayoral ’66. Finala este programată duminică, de la ora 21.45 și se desfășoară pe Dacia Arena din Udine.