Sport

Florinel Coman, motivat de declarațiile lui Gigi Becali. Eurogol reușit înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Video

Florinel Coman (24 de ani), atacantul FCSB-ului e în revenire de formă și a fost lăudat chiar și de Gigi Becali, care a anunțat că va fi titular cu Universitatea Craiova.
16.02.2023 | 13:55
Florinel Coman motivat de declaratiile lui Gigi Becali Eurogol reusit inainte de FCSB  Universitatea Craiova Video
Florinel Coman e evaluat la 2,5 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e extrem de încântat de ultimele evoluții ale lui Florinel Coman, iar fanii speră că jucătorul va reveni la forma din 2020, dinaintea valului de accidentări.

Florinel Coman, gol de senzație la antrenamentul FCSB-ului

FCSB a postat pe pagina oficială de Instagram un video cu reușita senzațională a lui Florinel Coman la ultimul antrenament de la baza de pregătire din Berceni.

ADVERTISEMENT

Purtătorul tricoului cu numărul 7 va fi titular în derby-ul cu Universitatea Craiova și a început să își regleze tirul, cu o execuție destul de dificilă, mai ales că unghiul era destul de mic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Florinel Coman a evoluat în acest sezon în 29 de meciuri și a reușit cinci goluri și șase pase decisiv. Evaluat în martie 2020 la nu mai puțin de 6 milioane de euro conform Transfermarkt, cota sa a avut parte de prăbușire vertiginoasă, ajungând la doar 2,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Gigi Becali despre Florinel Coman după meciurile cu CFR Cluj și FC Voluntari: „A început să fie mare bombă, ca pe vremuri”

Gigi Becali s-a declarat extrem de încântat de forma arătată de Florinel „Mbappe”: „Coman nu mai poate fi scos din echipă, chiar dacă rămâne Tavi Popescu. A început să fie mare bombă, ca pe vremuri.

El va mai crește. Nu ați văzut ce ușurință are? Stă cu mingea la picior și pleacă imediat de lângă adversar, care parcă încremenește. Aveam dilema asta, cu Florinel Coman și Tavi Popescu. Și poate a făcut Dumnezeu așa, să ia Olaru un galben. Da, vor juca amândoi. Nu ai cum altfel”, a spus patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

FCSB are trei puncte peste Universitatea Craiova înainte de derby-ul de pe Național Arena, iar Gigi Becali a anunțat deja că Florinel Coman și Octavian Popescu vor fi titulari, în absența lui Darius Olaru, suspendat după cartonașul roșu cu FC Voluntari.

Ce a declarat Florinel Coman despre meciul cu Universitatea Craiova: „Nu trebuie să mi se facă loc”

Florinel Coman a revenit ca titular la FCSB în meciul cu FC Voluntari și acuză absența lui Darius Olaru„O pierdere foarte mare. Echipa merge înainte, trebuie să câștigăm. Poate trebuie să fie o motivație în plus. Ne pune în gardă victoria Universității Craiova cu CFR Cluj. Ne-am uitat la meci. Au avut un început mai greu, dar au arătat mai bine în repriza a doua”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul recunoaște că oltenii sunt pe val după ultimele două meciuri: „Va fi un meci frumos de altfel cum au fost toate împotriva lor. Mă bucur pentru Ivan că a reușit să înscrie, trece printr-o perioadă foarte bună și va fi un meci deschis. Am spus și în anii trecuți că e anul nostru, dar CFR este candidată. Are un lot valoros, trece printr-un moment mai dificil, n-au jucat cu echipe ușoare, au jucat cu contracandidate. Părerea mea este că CFR Cluj este o forță, iar lupta se va da în play-off”.

Coman a tras din greu la antrenamente în ultimele săptămâni și a subliniat acest lucru și la interviuri: „Nu trebuie să mi se facă loc. Mă antrenez foarte bine, am patru reușite la rând în patru meciuri. Eu îmi văd de treaba mea, nu mă interesează ce se vorbește. S-a vorbit și prost și bine. Așa e în fotbal, m-am obișnuit. Important pentru mine e să meargă echipa. Avem rivalitate la antrenament când avem miuțe. Păcat că este cam frig la antrenamente și la meciuri”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT