Fotbal intern

Florinel Coman, nemulţumit de atitudinea lui Nicolae Dică. “Normal că mă deranjează. E haos!” Ce zice antrenorul

25.11.2018 | 18:20
Florinel Coman nemultumit de atitudinea lui Nicolae Dica Normal ca ma deranjeaza E haos Ce zice antrenorul

Florinel Coman, mijlocaşul ofensiv de la FCSB, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului de pe terenul celor de la Poli Iaşi, iar “Mbappe de România” s-a declarat nemulţumit de atitudinea pe care o are antrenorul Nicolae Dică la adresa lui. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani susţine că şi-ar fi dorit să nu mai fie schimbat la pauză.

Mai mult, Florinel Coman a comentat şi în legătură cu faptul că FCSB nu mai poate juca meciurile de pe teren propriu pe “Arena Naţională”, după ce Gabriela Firea a decis să închidă cel mai mare stadion din România pentru cel puţin două luni.

Florinel Coman e nemulţumit de atitudinea lui Nicolae Dică

“E un haos ce se întâmplă (n.r. că FCSB se plimbă dintr-un oraş în altul pentru meciurile de pe teren propriu). Părerea mea e că ar trebui să se facă un 11 şi să li se dea continuitate jucătorilor. Suntem jucători tineri şi nu ne pică foarte bine. E normal să mă deranjeze când sunt scos la pauză. Echipele puternice din Europa merg pe un nucleu şi de aceea au rezultate. Eu pot juca şi vârf împins, pot juca oriunde. Cel mai bine mă simt în bandă”, a spus Florinel Coman la conferinţa de presă de dinaintea meciului Poli Iaşi – FCSB.

Nicolae Dică îl felicită pe Florinel Coman după meciul Craiova – FCSB

Nicolae Dică a comentat în legătură cu declaraţia făcută de Florinel Coman şi a explicat de ce nu poate să formeze un prim unsprezece pe care să îl foloească meci de meci. “Am avut accidentări, am avut suspendări. E greu să avem un «11» cristalizat. Orice antrenor și-ar dori să aibă același prim «11» meci de meci. Dar intervin accidentările, suspendările, jucători care nu trec printr-o formă bună. Și eu mi-aș dori să nu fac nicio schimbare”, a spus Nicolae Dică.

Poli Iaşi – FCSB, duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.30, în etapa a 16-a, Liga 1 Betano, LIVE VIDEO  pe www.fanatik.ro.