Sport

Motivul pentru care Florinel Coman a lipsit de la amicalul FCSB – CS Mioveni 1-0. „Vă spun în premieră că are o fetiță”. Update exclusiv

Florinel Coman a rămas în afara lotului pentru meciul amical cu CS Mioveni, fiind însă învoit de către antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, deoarece soția sa urmează să nască.
06.07.2022 | 18:35
Motivul pentru care Florinel Coman a lipsit de la amicalul FCSB  CS Mioveni 10 Va spun in premiera ca are o fetita Update exclusiv
Florinel Coman este evaluat conform Transfermarkt la 3 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
06-07-2022
18:33

Florinel Coman a devenit tată: „Șmecherii au fete”

Mihai Stoica a dezvăluit în direct la Orange Sport că Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au o fetiță. 

„Vă spun în premieră că Florinel Coman are o fetiță, i-am spus că șmecherii au fete. El a fost absent motivat”, a declarat managerul general al FCSB pentru sursa citată.
 

Florinel Coman a fost învoit de antrenorul Toni Petrea pentru amicalul cu CS Mioveni, deoarece soția sa, Ioana Timofeciuc, îi va aduce pe lume un copil.

Florinel Coman, în afara lotului pentru meciul cu CS Mioveni. Mijlocașul FCSB-ului va deveni tată

Florinel Coman trece prin cele mai frumoase momente din viață și va deveni tată, fiind învoit de la meciul cu CS Mioveni. Soția sa, Ioana Timofeciuc, îi va dărui, miercuri, 6 iulie, un copil.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni și au dat o petrecere de zile mari, în timp ce vacanța și-au petrecut-o în insula Thasos.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc așteaptă cu nerăbdare să devină părinți și au transmis un mesaj emoționant pe Instagram: „Salut, bebe. Tati și cu mine abia așteptăm să te cunoaștem, să te îmbrățișăm și să-ți mirosim pielea. 

ADVERTISEMENT

Tu… Tu suflet curat. Știu că avem foarte multe povești pe care să ți le spunem și foarte multe lucruri pe care să le învățăm unii de la alții. Tu ne-ai ales pe noi și noi te-am ales pe tine. Pe viață!”.

Ioana Timofeciuc, imagini incendiare înainte să nască. A pozat nud: „Cea mai pură formă de artă”

Ioana Timofeciuc a publicat mai multe fotografii nud pe contul ei oficial de Instagram, unele dintre ele alături chiar de Florinel Coman.

ADVERTISEMENT
Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman a pozat goală pe Instagram
Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman a pozat goală pe Instagram.

Această modă a fost lansată de vedetele de la Hollywood, care au apărut în cele importante reviste din lume în pictoriale nud incendiare pe perioada sarcinii.

Ioana Timofeciuc, pictorial nud alături de Florinel Coman
Ioana Timofeciuc, pictorial nud alături de Florinel Coman.

Ioana Timofeciuc și-a explicat public gestul, pentru care a fost de mulți criticată: „Cea mai pură formă de artă”, a scris aceasta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,27 este cota pentru ”sub 3,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT