Sport

Florinel Coman nu se gândește la transfer înainte de România – Belgia: „N-am semnal la telefon”

Florinel Coman, mijlocașul echipei naționale a României, a vorbit la conferința de presă dinaintea duelului de „foc” cu Belgia. De ce nu se gândește la transfer
Florinel Coman nu se gandeste la transfer inainte de Romania  Belgia Nam semnal la telefon
Florinel Coman a fost titular în meciul României câștigat cu 3-0 în fața Ucrainei. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman e aproape de un transfer la Al Duhail, iar mijlocașul în vârstă de 26 de ani va avea un salariu fabulos în Qatar, așa cum FANATIK a dezvăluit. Jucătorul însă nu e cu gândul la asta.

Florinel Coman, declarații înainte de România – Belgia:

Florinel Coman s-a sacrificat la meciul cu Ucraina și a arătat altfel față de FCSB: „A fost ceva de nedescris meciul acesta. Eu am acceptat rolul în care m-a vrut Mister, nu a fost nevoie să mă convingă să contribui în apărare. Sunt în slujba echipei. Întâlneam un adversar foarte bun, cu jucători din cele mai bune campionate, asa ca unitatea a contat mai mult decât orice”.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a suferit o răceală puternică, așa cum FANATIK a dezvăluit, iar Florinel Coman s-a trezit că va fi titular împotriva Ucrainei: „Am aflat în dimineața meciului că urma să fiu titular fiindcă Mihăilă nu se simțea bine. Eram pregătit sa joc, nu a fost vreo surpriză”.

În privința viitorului adversar, Florinel Coman e extrem de montat: „Belgia e foarte puternică, am avut deja o analiză a adversarului. Nici nu contează cine marchează, important e să ne calificăm din grupă, ne-am câștigat dreptul de a crede în noi. Înainte de fiecare meci avem tot planul, atunci intervine antrenorul cu un discurs, cu ultimele indicații. Mister Edi a făcut diferenta și cu Ucraina, și în preliminarii”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman rămâne concentrat 100%: „Nu mă gândesc la transfer”

Deși au impresionat la primul meci la EURO 2024, „tricolorii” rămân cu picioarele pe pământ, în frunte cu Florinel Coman: „O victorie ne poate duce mai departe, nu mă gândesc la transfer. Cred că niciunul dintre noi nu se gândește. Semnal la telefon nu am aici. Vorbesc foarte serios, chiar nu am!”.

Golgheterul FCSB-ului nu se sperie de vedetele belgienilor: „Și la tineret am avut adversari cu nume mai mari, dar tot unitatea ne-a ajutat să avem un turneu bun. Eram chiar ca o familie, se vedea clar și pe teren. A fost un sentiment senzațional să văd după meciul cu Ucraina familiile noastre în tribună. Mi-au dat lacrimile la sfârșit, vedeam suporteri plângând în tribune.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului mă mai gândeam ‘E Dovbyk, e golgheterul Spaniei!’. După ce începe meciul uit că e Lukaku, că e De Bruyne. Nici nu mai contează numele din jurul meu. Nu am venit aici ca să arăt cine e Florinel Coman, sunt aici ca să ajut echipa pentru rezultatele cele mai bune”.

Coman i-a promis unui coleg o petrecere pe cinste cu ocazia zilei de naștere dacă România va reuși un rezultat bun la Koln: „E ziua lui Rațiu azi, dar nu sărbătorim, poate că o sa-i facem ziua după meciul cu Belgia”.

ADVERTISEMENT

Vedeta FCSB-ului, salariu uriaș la Al Duhail

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK EURO că Florinel Coman se poate îmbogăți la arabi: „De ce e proastă (n.r. vestea)? Lasă, să se ducă băiatul, ia 2 milioane de euro pe an. Arabii (n.r. qatarezii), ei au băgat. Duhail, de trei zile. Ne bagă banii acum, gata. Băi, Horia, fiecare să se ducă în treaba lui. Ce, stă Steaua (n.r. FCSB) în unul sau doi sau trei jucători? Face Domnul, de te duce și în primăvara de Champions League. Dar ce crezi?”.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate FANATIK la EURO 2024.

Florinel Coman, REACTIE SPUMOASA despre un posibil TRANSFER: "N-AM SEMNAL LA TELEFON"

ADVERTISEMENT