Fotbal intern

Florinel Coman nu ține cont de perioada de izolare. Fotbalistul FCSB, antrenament la malul mării alături de iubită. Olimpiu Moruțan a ieșit cu tractorul pe câmp. VIDEO

28.03.2020 | 20:27
Florinel Coman nu tine cont de perioada de izolare Fotbalistul FCSB antrenament la malul marii alaturi de iubita Olimpiu Morutan a iesit cu tractorul pe camp VIDEO
ADVERTISEMENT

Florinel Coman și iubita sa, Ioana Timofeciuc, au ales să nu respecte perioada de izolare și au plecat la mare. Partenera fotbalistului de la FCSB a postat pe contul personal de Instagram mai multe materiale video în care cei doi se antrenează, chiar lângă plajă.


UPDATE, ora 20:30/ Dacă Florinel Coman se află cu iubita sa Ioana la mare, Olimpiu Moruțan a mers la Cluj, la părinți, după suspendarea campionatului. Sâmbătă, mijlocașul ofensiv al celor de la FCSB a profitat de vremea frumoasă și a ieșit pe câmp, cu tractorul.

ADVERTISEMENT


Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, antrenament la malul mării

Pandemia de coronavirus a suspendat toate competițiile sportive de pe teritoriul României, iar mulți dintre fotbaliști, handbaliști sau jucători de tenis au ales să se izoleze la domiciliu, urmând, astfel, recomandările autorităților.

Nu a fost cazul și lui Florinel Coman, unul dintre cei mai importanți ai celor de la FCSB din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a ales să plece, alături de iubita sa, Ioana Timofeciuc, la Marea Neagră.

Partenera fotbalistului a publicat pe contul personal de Instagram mai multe materiale video în care cei doi sunt surprinși realizând mai multe exerciții fizice.

Florinel Coman, la cel mai bun sezon din carieră

Florinel Coman a traversat, până la suspendarea campionatului din cauza pandemiei de coronavirus, una dintre cele mai bune perioade din carieră.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul crescut de Viitorul a arătat o formă bună încă de vara trecută, când a făcut parte din echipa de tineret care a ajuns până în semifinalele Campionatului European, unde Coman a marcat două goluri, ambele în partida cu Anglia, câștigată 4-2.

În actuala stagiune, Florinel Coman este cel mai bun marcator din Liga 1, cu 11 reușite în 25 de partide.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile bune de la echipa de club i-au adus lui Coman și primele convocări la prima reprezentativă a României. În toamnă, mijlocașul de bandă a evoluat în partidele cu Insulele Feroe, 3-0, Suedia, 0-2, și Spania, 0-5, din preliminariile Campionatului European.

ADVERTISEMENT