Fotbal intern

Florinel Coman, ofertă de la New York City, echipa lui Mitriţă! Becali: “Îmi dau 10 milioane şi încă 10 dintr-un transfer viitor!”

09.10.2019 | 12:07
Florinel Coman oferta de la New York City echipa lui Mitrita Becali Imi dau 10 milioane si inca 10 dintrun transfer viitor
ADVERTISEMENT
Florinel Coman e cel mai în formă jucător al FCSB în acest sezon, iar Gigi Becali dezvăluie că fotbalistul originar din Brăila are în acest moment o ofertă impresionantă, 10 milioane de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer, dar nu mai puţin de 10 milioane, de la “satelitul lui Manchester City”, adică New York City FC, din Statele Unite! Patronul FCSB afirmă însă că nu are de gând să îl dea şi că vrea chiar o sumă dublă pe “şeptarul” său. 

Florinel Coman, ofertat de New York City FC. Becali cere dublu!

“Eu la ora asta am 10 milioane pe Coman, plus 50% dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 10 milioane. Deci, iau sigur 20 de milioane. Dar nu-l dau, că vreau 20 de milioane şi 20 după aia, adică dublu! E o echipă ca un satelit al lui Manchester City. Dacă joacă ambele meciuri la națională și dă gol cu Norvegia, nu mai vreau nici 20, vreau 30 de milioane!”, e declaraţia lui Becali făcută la Pro-X. “Satelitul lui Manchester City” înseamnă New York City FC, formaţia din Stalele Unite ale Americii la care evoluează Alexandru Mitriţă, pe care americanii au plătit 8 milioane de euro Craiovei.
Becali l-a lăudat pe Florinel Coman, despre care spune că trebuie să fie titular în naţională la “dubla” cu Feroe şi Norvegia din preliminariile Euro 2020: “Nu e treaba mea dacă Florinel Coman va fi titular la națională. Coman înseamnă gol, pasă de gol. A început să semene cu Neymar. Vrei goluri, să dai goluri, îl bagi pe Coman. Cu el în teren sigur dai gol. Dacă ai un jucător precum Coman și nu-l joci…”
Patronul celor de la FCSB spune că se ocupă personal de “creşterea” a trei jucători din echipa sa, Coman, Man şi Moruţan, pe care e sigur că va scoate zeci de milioane din viitoare transferuri.
 “Europa nu zice nimic de Coman, dar de Man spun că este în Top 5 fotbaliști cu capacitate mare de creștere dintre cei de sub 21 de ani. Voi credeți că eu dorm? Pe mine acum mă interesează Man, Coman și Moruțan, de ei mă ocup personal. Și mă mai gândesc la Oaidă. Panțîru e deja jucător consacrat. Nu pot să iau zeci de milioane pe el că e și fundaș stânga și nici nu mai are 20, 21 de ani. Nu există ”pitbull” mai mare ca Oaidă. E mult mai bun decât Pintilii, dă și gol”, a încheiat Becali.