Sport

Florinel Coman a revenit pe teren după 4 luni. A intrat în minutul 70 al meciului FCSB – Șahtior Karagandy. Fanatik confirmat

Florinel Coman se află pe banca de rezerve la meciul dintre FCSB și Șahtior Karagandy.
22.07.2021 | 23:20
Florinel Coman a revenit pe teren dupa 4 luni A intrat in minutul 70 al meciului FCSB  Sahtior Karagandy Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT
22-07-2021
20:21

Florinel Coman, din nou pe teren

Atacantul formației FCSB, Florinel Coman, a revenit pe teren după o pauză de 4 luni cauzată de o accidentare suferită la echipa națională a României.

Jucătorul ”roș-albaștrilor” a fost introdus de antrenorul Dinu Todoran în minutul 70 al partidei cu Șahtior Karagandy, din prima manșă a turului doi preliminar din Conference League. Coman l-a înlocuit pe Octavian Popescu.

„Perla” FCSB-ului poate reveni în teren la partida cu Șahtior Karagandy, iar FANATIK a anunțat încă de pe 10 iulie că Florinel a revenit la antrenamentele vicecampioanei României și are șanse mari să apară pe teren în etapa a doua din Liga 1, împotriva Craiovei.

Dinu Todoran, antrenorul FCSB-ului, a spus după meciul cu FC Botoșani, scor 0-0, că sunt șanse mari ca Florinel Coman să revină pe teren, pe finalul meciului din Conference League.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, pe banca de rezerve în FCSB – Șahtior Karagandy

Florinel Coman își poate face revenirea pe teren în meciul cu Șahtior Karagandy, după accidentarea teribilă din luna martie, care a contat și în lupta echipei sale la titlu. FANATIK a dezvăluit atunci în exclusivitate că sezonul urma să fie încheiat pentru „perla” FCSB-ului.

Gigi Becali, dar și fanii FCSB-ului îl așteaptă pe Florinel Coman să fie implicat din nou în meciurile echipei, startul sezonului trecut fiind unul foarte bun pentru el.

ADVERTISEMENT

Din păcate, după meciul nebun cu Backa Topola, Florinel Coman ieșea accidentat și revenea într-un duel cu UTA, în care înscria din pasa lui Dennis Man.

  • 23 de ani este vârsta lui Florinel Coman

Dinu Todoran a anunțat revenirea lui Florinel Coman

Dinu Todoran a vorbit despre revenirea lui Florinel Coman pe teren, imediat după remiza albă din deplasarea la Botoșani: „Florinel a intrat în programul echipei. O să luăm o hotărâre, dar e în programul echipei”.

ADVERTISEMENT

Și patronul Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Florinel Coman: „Florinel Coman va juca în următorul meci, 20-30 de minute. E posibil cu Karagandy. Când va intra, va fi altceva.

Nu se operează. La ora asta, e mai bun decât era înainte, când era sănătos. Ei măsoară cu niște aparate, iar mușchiul accidentat e mai bine decât înainte”.

ADVERTISEMENT

În luna martie, Florinel Coman s-a accidentat în debutul meciului dintre România și Macedonia de Nord, scor 3-2, fiind înlocuit atunci de Valentin Mihăilă, care avea să și marcheze un gol.

După meciul cu Șahtior Karagandy, FCSB o va întâlni, pe „National Arena”, pe Craiova, în duelul începutului noului sezon din Liga 1.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,65 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT