Fotbal intern

Florinel Coman, pe lista de transferuri a unei echipe din Italia. “O lovitură a la Dybala!” Foto

25.12.2018 | 10:18
Florinel Coman pe lista de transferuri a unei echipe din Italia O lovitura a la Dybala Foto

Florinel Coman a fost aspru criticat de Gigi Becali după meciul pierdut de FCSB în faţa celor de la CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21, dar mijlocaşul ofensiv a fost trecut pe lista de transferuri a unei echipe din Italia şi poate să devină coleg cu un alt fotbalist din naţionala U21, George Puşcaş. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Florinel Coman nu trece prin cel mai bun moment al carierei sale, dar italienii de la Palermo cred că ar putea să dea lovitura cu transferul fotbalistului cumpărat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanţa. Site-ul seriebnews.com anunţă că sicilienii l-au trecut pe “Mbappe de România” pe lista transferurilor şi vor să încerce să-l achiziţioneze în perioada de mercato din ianuarie.

Florinel Coman, pe lista de transferuri a lui Palermo

Jurnaliştii de la seriebnews.com au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman, “talentul celor de la Steaua Bucureşti, care a reuşit 8 goluri şi 5 pase decisive în 22 de partide”. Italienii au mai adăugat. “Datorită tinereţii sale şi pentru că este dorit de Palermo, operaţiunea se aseamănă mult cu cea care l-a adus în Sicilia pe Paulo Dybala, devenit rosanero la nici 19 ani, în 2012”.

Anunţul apărut pe seriebnews.ro în legătură cu dorinţa lui Palermo de a-l transfera pe Florinel Coman
Anunţul apărut pe seriebnews.ro în legătură cu dorinţa lui Palermo de a-l transfera pe Florinel Coman

Problemele ar putea să apară atunci când  vine vorba de banii pe care Gigi Becali doreşte să îi încaseze pe Florinel Coman. Latifundiarul din Pipera i-a pus fotbalistului o clauză de reziliere de 100.000.0000 de euro, dar speră să primească în schimbul său cel puţin 3.000.000 de euro, exact suma pe care a plătit-o în momentul în care l-a cumpărat de la FC Viitorul Constanţa.

Florinel Coman şi Florin Tănase, ofertaţi de Ludogoreţ

Florinel Coman se află şi pe lista celor de la Ludogoreţ Razgrad, informaţie oferită de FANATIK.RO pe 5 decembrie 2018. Campioana Bulgariei a oferit 7.000.000 de euro pentru “Mbappe de România” şi Florin Tănase, dar negocierile nu s-au finalizat. Echipa pentru care evoluează Cosmin Moţi. Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore dorea să ofere 3 milioane de euro pentru Florinel Coman şi 4 pentru Tănase.

  • 1,7 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com