Fotbal intern

Florinel Coman pleacă de la FCSB! “Nu mai cred în el, îl dau”

23.07.2018 | 11:33
Florinel Coman pleaca de la FCSB Nu mai cred in el il dau

Florinel Coman pleacă de la FCSB! Gigi Becali a anunţat că este dispus să renunţe la serviciile jucătorului în acelaşi mod în care vrea să procedeze şi cu Denis Alibec! Cere aceeaşi sumă pe care a achitat-o la transfer.

Gigi Becali s-a săturat de jucătorii care fumează. A început cu Denis Alibec, cel care i-a produs cea mai mare dezamăgire, şi continuă acum cu Florinel Coman, un alt viciat. Jucătorul adus de la Viitorul lui Gică Hagi l-a costat pe patronul FCSB 3 milioane de euro şi a anunţat că i-a transmis agentului său să îi găsească un nou club, iar ca sumă de transfer vrea aceeaşi bani pe care i-a investit în el atunci când l-a transferat.

Florinel Coman pleacă de la FCSB

“Dacă găseşte echipă, îl dau să scot banii! Îl dau cu cât l-am luat. Nu mai cred în el, dacă nu ma cred… Îl dau ca să scot banii”, a spus Gigi Becali la PROX, iar acum Coman îşi caută un nou club.

Florinel Coman pleacă de la FCSB. Florinel Coman şi Radoslav Dimitrov în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi FC Steaua Bucureşti, contând pentru playoff-ul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova
Florinel Coman pleacă de la FCSB. Florinel Coman şi Radoslav Dimitrov în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi FC Steaua Bucureşti

Florinel Coman e pe picior de plecare de la FCSB, după ce prestaţia sa din partida cu Astra Giurgiu l-a nemulţumit pe Gigi Becali, care a decis să-i facă “vânt” lui “Mbappe” al său, la mai puţin de un an după ce i-a găsit această poreclă.

“E mare diferenţă, o să spuneţi că am înnebunit, dar dacă ne ocupăm de Coman, are ceva în plus faţă de Mbappe. Nu se compară la ora asta, dar nativ are ceva în plus. Are driblingul în plus. E mai şarpe decât Mbappe la dribling”, spunea Becali.

Citeşte şi:

  • Gigi Becali, atacat dur după înfrângerea FCSB-ului: “El doar tâmpeşte echipa”
  • Tragere la sorţi turul trei preliminar Europa League! Grupele pentru FCSB, Craiova şi Viitorul
  • Gigi Becali, mesaj pentru jucători înainte de Rudar-FCSB. “Aveți grijă!”