Sport

Florinel Coman, prima reacție după ce s-a operat la Londra: „Promit!”

Mijlocașul roș-albaștrilor s-a operat la Londra după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi și a transmis un scurt mesaj de pe patul de spital.
07.09.2021 | 00:22
Florinel Coman prima reactie dupa ce sa operat la Londra Promit
ADVERTISEMENT

Abia revenit după o absență îndelungată, mijlocașul de bandă al celor de la FCSB a părăsit terenul șchiopătând, chiar în repriza secundă a duelului cu Sepsi, încheiat la egalitate, scor 1-1, ca mai apoi să meargă la Londra pentru o intervenție chirurgicală.

Direct de pe patul de spital, mijlocașul dă, însă, asigurări că momentul dificil îl va ajuta să devină mai puternic și să aibă evoluții mult mai bune în tricoul roș-albastru. Asta deși se va vedea nevoit să stea departe de gazon cel puțin până spre jumătatea lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, mesaj de pe patul de spital după ce s-a operat la Londra

Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată. Promit!”, le-a transmis Florinel Coman fanilor săi, prin intermediul contului său de Instagram, unde a publicat și o fotografie realizată chiar pe patul de spital.

Chiar înainte ca mijlocașul să ajungă la Londra pentru această intervenție chirurgicală, Mihai Stoica oferea detalii cu privire la starea sa de sănătate și își exprima convingerea că acesta își va recăpăta cât de curând forma din prima parte a sezonului trecut.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman va suporta o operație la Londra, de luni într-o săptămână. Miercurea următoare revine în țară și va începe recuperarea. Se estimează că va lipsi undeva între două luni și jumătate și trei luni.

Este pariul meu că Florinel Coman va fi peste cel de dinainte de accidentare. New Florinel Coman va fi cel pe care-l dorim cu toții.

ADVERTISEMENT

El a avut probleme medicale, a forțat, a vrut să ne ajute, s-a accidentat acum în urma faultului comis de Ștefănescu, care s-a înscris în lista faulturilor comise asupra jucătorilor noștri și trecute cu vederea de arbitri”, spunea, în urmă cu o săptămână, managerul general al roș-albaștrilor.

Edi Iordănescu, discurs sincer despre startul de sezon al echipei sale: „Catastrofal”

În altă ordine de idei, Edi Iordănescu nu s-a sfiit să catalogheze drept „catastrofal” startul de sezon al actualei sale echipe și a lăsat de înțeles că șansele ca transferurile lui Deian Sorescu și Hervin Ongenda să se realizeze sunt extrem de mici.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă feresc de vorbe – debutul de sezon e unul catastrofal și nu e o exagerare. Ieși din Europa din primul tur cu acel adversar, în campionat după 7 etape ești la 12 puncte de locul 1, e clar că e un început de sezon extrem de nefericit.

Din punctul meu de vedere, Ongenda e caz închis. Sorescu, la fel, nu cred că se pune problema, e o situație mai complexă, deja s-a refuzat oferta făcută de noi. Trebuie să găsim soluții, suntem extrem de reduși ca număr.

Sunt cazuri, cum a fost Sorescu sau Ongenda, în care clubul, patronul a făcut eforturi. Au apărut și public ofertele făcute. Nu s-au materializat”, a declarat tehnicianul vicecampioanei la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT