Fotbal intern

Ce i se pregătește lui Florinel Coman după ce a fost făcut praf de patron!

29.11.2018 | 18:55
Ce i se pregateste lui Florinel Coman dupa ce a fost facut praf de patron

Florinel Coman a fost pus la pământ de Gigi Becali după meciul de la Iași, deși FCSB a reușit să întoarcă rezultatul (2-1) și să ia toate punctele care o țin în plasa liderului CFR Cluj.

Chiar dacă a fost criticat dur de patron, motiv pentru care s-a iscat un nou război între Hagi și Becali, Florinel Coman rămâne în primul 11!

Florinel Coman rămâne titular după ce Becali l-a criticat

FANATIK a aflat că jucătorul de 1,7 milioane de euro adus de roș-albaștri de la Viitorul nu este în pericol să-și piardă postul de titular. Va rămâne în primul 11, dar este posibil să i se schimbe locul în teren. Cel puțin pentru partida din week-end, „acasă”, la Pitești, cu Mediașul.

Având în vedere nemulțumirile pe care Gigi Becali le-a transmis la adresa lui Rusescu, dar și randamentul slab al atacantului care era văzut drept înlocuitorul lui Gnohere, Raul va fi, aproape sigur, rezervă runda următoare împotriva celor de la Gaz Metan. Asta în condițiile în care „Bizonul” este suspendat și acum, ispășindu-și ultima etapă după eliminarea din derby-ul cu Dinamo.

florinel coman nicolae dica
Nicolae Dică vrea să-l folosească pe Florinel Coman titular în continuare, antrenorul având o reacție nervoasă la adresa lui Gică Hagi

Poate Florinel Coman să joace „număr 9”?

În aceste condiții, la ce se lucrează la antrenamentele dinaintea meciului de la Pitești cu Mediașul, este destul de posibil ca Florinel Coman să fie folosit ca „număr 9” în acest meci.

Asta ar însemna câteva modificări în ceea ce privește fața ofensivă a echipei. Întrebarea este dacă Filip urcă la mijloc lângă Nedelcu, ținând cont de faptul că Dică va avea, în sfârșit, cea mai bună apărare, sau dacă Moruțan intră din primul minut și atunci căpitanul din meciul de la Iași, înjurat de Florinel Coman într-un acces de nervi, rămâne pe bancă.

  • Prima formulă ofensivă: Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Teixeira – Coman.
  • A doua formulă ofensivă: Nedelcu, Teixeira – Man, Moruțan, Tănase – Coman.

Cum l-a distrus Gigi Becali pe Florinel Coman…

„„Dacă mă apuc să fac primul 11, Mbappe-ule, tu nu intri niciodată! Te forțăm ca să iau milioane pe tine. Noi trebuie să facem și bani. Nu mă interesează că înjură, trebuie să îmi scot banii pe el. Să joace bine și să înjure în fiecare secundă. Problema e că nu face nimic, nu joacă nimic, nu ajută echipa. Nu poți, bă, să fii șmecher la Becali. Ăsta este adevărul. Dacă tot înjuri, măcar joacă”.

Cum a reacționat Gică Hagi…

Aşa se distrug jucătorii. Tu ieşi şi îi denigrezi la televizor. Vă daţi seama cum se simte acel copil (n.r. Florinel Coman)? E un copil. Cum să vorbeşti în halul ăsta de un jucător de 19 ani, să îl vinzi public, apoi să îl pui să joace. Cum vrei să joace? Ai plătit bani pentru el pentru că e campionul României, nu te-a păcălit Hagi. Coman dribla mai bine la mine. Eu ştiu, poate antrenez eu în alt mod. Nu am de unde să ştiu. Sau îi ceream, eram mai exigent”, a spus Hagi.

Oricum, Gigi Becali este decis să nu-l mai atace pe nașul său, indiferent de declarațiile acestuia.

gica hagi gigi becali florinel coman
Gigi Becali nu mai vrea să se certe cu nașul său Gică Hagi indiferent de motiv

Cum a contraatacat Dică la declarațiile lui Hagi

Coman a marcat şase goluri în doi ani şi jumătate la Viitorul. La Steaua, doar în acest campionat are marcate şase goluri. Şi se tot spune că la Viitorul nu ştiu ce făcea, că făcea la Viitorul… Are un an şi jumătate de când a venit la Steaua și a dat peste 10 goluri în campionatul României şi în Europa League”.