Sport

Florinel Coman ratează derby-ul CFR Cluj – FCSB, dar n-are timp de respiro. Antrenament spartan pentru „șeptarul” roș-albaștrilor. Video

Florinel Coman este unul dintre marii absenți ai derby-ului CFR Cluj - FCSB. Atacantul roș-albaștrilor nu are însă timp de respiro și se pregătește „ca un nebun”.
02.02.2023 | 14:20
Florinel Coman rateaza derbyul CFR Cluj  FCSB dar nare timp de respiro Antrenament spartan pentru septarul rosalbastrilor Video
Florinel Coman ratează derby-ul CFR Cluj - FCSB, dar n-are timp de respiro. Antrenament spartan pentru „șeptarul” roș-albaștrilor. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB în startul lui 2023. „Șeptarul” roș-albaștrilor a oferit două assist-uri în meciurile cu Hermannstadt și Farul Constanța, dar nu își va putea ajuta colegii în Gruia. Coman e suspendat pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Florinel Coman se pregătește „ca un nebun”. Antrenament pentru vedeta care ratează derby-ul CFR Cluj – FCSB

Joyskim Dawa nu este singurul fotbalist al FCSB-ului suspendat pentru derby-ul cu CFR Cluj. Stoperul camerunez a fost eliminat în finalul meciului pierdut cu Farul Constanța, scor 2-3. La aceeași fază, Horațiu Feșnic i-a arătat cartonașul galben lui Florinel Coman, pentru proteste, și astfel atacantul nu va putea juca în Gruia.

ADVERTISEMENT

Deși nu va face deplasarea la Cluj pentru confruntarea cu echipa lui Dan Petrescu, Florinel Coman se pregătește intens să revină. Va putea face acest lucru în etapa a 25-a din SuperLiga, atunci când roș-albaștrii vor evolua pe terenul lui FC Voluntari.

Coman a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care le arată urmăritorilor săi cum se antrenează în sala de forță. Exercițiile pe care le execută sunt unele de mare intensitate și vizează în special trenul inferior al atacantului în vârstă de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Curtifan (@dan.curtifan)

Horațiu Feșnic, inamicul numărul 1 al roș-albaștrilor după FCSB – Farul 2-3: „În teren te ia capul”

La finalul meciului pierdut cu Farul, fotbaliștii FCSB-ului, inclusiv Florinel Coman, au fost extrem de critici la adresa arbitrajului lui Horațiu Feșnic. „Centralul”, originar din Cluj-Napoca, a făcut junioratul în curtea rivalei CFR.

„Am văzut fazele şi părerea e că, în prima fază, Alibec îl faultează pe Tamm, care a dat pe lângă ea şi a scăpat şi a ieşit acel cartonaş. Dar asta este, am pierdut şi suntem foarte trişti.

ADVERTISEMENT

Şi eu am fost supărat pe arbitru, cu toţii suntem. În teren, te ia capul, să spun aşa. Acum ne-am relaxat, ne gândim ce am făcut bine şi rău şi să scoatem greşelile din jocul nostru.

Nu ştiu, nu depinde de mine, mă antrenez bine, este un vestiar unit, suntem fericiţi, nu contează cine joacă, ci să strângem puncte. E un duş rece, care sper că ne-a trezit, pentru că nu am ştiut să gestionăm ultimele 20-30 de minute.

ADVERTISEMENT

Orice echipă are şi perioade cum au avut ei, dar la ce am văzut în acest campionat, cred că e o candidată serioasă. Cu CFR, va fi un meci foarte greu, sper să fie plăcut, deschis, noi mergem să atac[m, trebuie să câştigăm şi poate reuşim să luam cele 3 puncte.

Trebuie să ne luăm revanşa cu CFR, arătăm foarte bine, trebuie să fie atmosfera foarte bună, ca şi până acum, suntem muncitori, umili şi aşteptăm rezultatele pe care le muncim”, a declarat Florinel Coman, după FCSB – Farul 2-3.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT