Fotbal intern

Florinel Coman ratează meciurile naționalei din noiembrie. Ce se întâmplă cu perla lui Gigi Becali. Rădoi confirmă Fanatik

28.10.2020 | 20:17
Florinel Coman rateaza meciurile nationalei din noiembrie Ce se intampla cu perla lui Gigi Becali Radoi confirma Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman, 22 de ani, este încă în recuperare după accidentarea suferită la meciul din deplasare al celor de la FCSB contra sârbilor de la Backa Topola. Perla lui Gigi Becali nu și-a reluat încă antrenamentele alături de colegii săi.

UPDATE, 28 octombrie, ora 20:17 / Mirel Rădoi a confirmat faptul că Florinel Coman va rata meciurile din luna noiembrie ale naţionalei României, informaţie prezentată de FANATIK în exclusivitate pe 27 octombrie.

ADVERTISEMENT

“În momentul de faţă, Florinel Coman nu poate să fie prezent. Azi am avut o discuţie cu medicul”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 27 octombrie, ora 20:28

FANATIK a aflat că sunt șanse mici ca acesta să fie convocat la meciurile naționalei din luna noiembrie, fie că vorbim despre prima reprezentativă sau despre cea de tineret care are meci decisiv cu Danemarca pe 17 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman reia antrenamentele la FCSB pe 2 noiembrie, cu o săptămână înainte de convocările la echipele naționale

Una dintre cele mai importante lovituri pe care FCSB le-a primit în această toamnă a fost accidentarea lui Florinel Coman la partida din turul II preliminar al Europa League, cu Backa Topola. FANATIK a scris la câteva minute după întâlnire că mijlocașul va lipsi de pe gazon o perioadă lungă de timp.

Totul se întâmpla la mijlocul lunii septembrie, mai exact pe 17, iar de atunci Coman a fost în recuperare. A mai avut și problema infectării cu Covid, de care a scăpat, dar nu a făcut încă vreun antrenament, provocând îngrijorarea managerului general Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Coman va relua pregătirea alături de colegii săi de la FCSB la începutul săptămânii următoare, cu 7 zile înainte de convocările la echipele naționale. Ar avea doar câteva antrenamente după o pauză de pregătire de aproape o lună și jumătate, astfel că șansele de a fi chemat de Rădoi sau de Mutu sunt minime.

Gaz Metan Mediaș – FCSB ar putea fi primul meci al lui Florinel Coman după accidentarea din partida cu Backa Topola

În aceste condiții, revenirea pe teren a lui Florinel Coman în tricoul celor de la FCSB s-ar putea produce, teoretic, la meciul din 7 noiembrie, când FCSB joacă acasă cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Totuși, oameni din staff-ul tehnic al roș-albaștrilor spun că mijlocașul nu va fi forțat să intre așa repede pe teren, deși echipa are mare nevoie de el. Dennis Man a declarat după victoria contra celor de la Hermannstadt că Florinel este esențial pentru FCSB.

„Ne lipsește Coman, e un jucător important pentru noi. E pe punctul de a reveni. Ne dorim ca el să se întoarcă lângă noi, la antrenamente, cât mai repede pentru că echipa are mare nevoie de Florinel” – Dennis Man, după FCSB – Hermannstadt 5-0

Astfel, o dată concretă pentru revenirea pe gazon a lui Coman în urma accidentării din 17 septembrie din Serbia este prima partidă a FCSB-ului după pauza pentru meciurile echipelor naționale. Este vorba despre Gaz Metan Mediaș – FCSB, întâlnire care va avea loc pe 21 noiembrie în Ardeal. Ar fi două luni și trei zile din momentul în care intrarea brutală a fundașului sârb l-a trimis pe brăilean la infirmerie.

Chiar și accidentat, Florinel Coman are căutare. Giovanni Becali a vorbit în FANATIK despre transferul de la FCSB la New York City

Florinel Coman era într-o formă foarte bună când a fost accidentat în Serbia. Traversa una dintre cele mai prolifice perioade ale carierei sale la FCSB, cu goluri și pase decisive. Dar accidentarea l-a dat puțin în spate.

Chiar și în aceste condiții, s-a discutat în această perioadă despre un transfer al său de la FCSB, după ce presa americană a scris despre interesul concret al celor New York City. Cei din metropola americană tocmai s-au despărțit de Alex Mitriță, plecat în Arabia Saudită la Al Ahli.

FANATIK a discutat cu Giovanni Becali, impresarul lui Florinel Coman, despre această mutare pe ruta FCSB – NYC. Giovanni era mâhnit de faptul că pauza datorată accidentării a venit într-un moment nepotrivit pentru jucătorul de 22 de ani.

Abia în luna ianuarie vom putea discuta clar despre transferul lui Florinel Coman. Nu e prima oară când americanii sunt interesați de el, dar în acest moment nu putem vorbi de un transfer. Să așteptăm să joace iar, apoi putem discuta de mutări, transferuri și ce mai vreți voi”, a declarat impresarul în exclusivitate pentru site-ul nostru.

  • 5,5 milioane de euro este cota mijlocașului ofensiv de 22 de ani, născut la Brăila pe 10 aprilie 1998. Este cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1
  • 30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Coman cu FCSB, el fiind adus pentru 3 milioane de euro de la Viitorul în august 2017

  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – FCSB: 1,42 este cota pentru „minim două goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT