Sport

Cea mai bună veste pentru Toni Petrea! Ce se întâmplă cu Florinel Coman. Exclusiv

Florinel Coman speră să revină la forma care l-a consacrat în partea a doua a campionatului, iar Toni Petrea are veşti bune din cantonamentul de la Berceni. Atacantul nu mai are dureri şi se pregăteşte la turaţie maximă.
11.01.2022 | 09:08
Cea mai buna veste pentru Toni Petrea Ce se intampla cu Florinel Coman Exclusiv
Florinel Coman, în meciul cu Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman speră să uite cât mai repede calvarul din ultimul an şi trei luni în care s-a confruntat cu o serie de accidentări. De la meciul din septembrie 2020, cu Backa Topola, când a suferit o accidentare la gleznă, atacantul FCSB-ului nu a putut să revină la forma care l-a consacrat.

A urmat un adevărat şir de ghinioane, iar ultima accidentare a suferit-o pe 23 august, la meciul dintre FCSB şi Sepsi, încheiat la egalitate, 1-1. A fost primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a roş-albaştrilor, iar Coman a ieşit de pe teren cu 20 de minute înainte de final.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a jucat cu dureri în meciul cu Rapid!

Verdictul a fost unul crunt, pubalgie. Florinel Coman s-a operat în luna septembrie la Londra. După trei luni, Coman a revenit pe teren în meciul cu Rapid. A jucat doar 14 minute în derby, însă a fost destul de şters.

Din informaţiile FANATIK, la efort maxim, Coman resimţea dureri şi nu putea să evolueze la capacitate 100%. Însă, începutul de an vine cu veşti bune pentru Toni Petrea, care speră să îl aibă în cea mai bună formă pe Coman.

ADVERTISEMENT

Veşti bune pentru Petrea! Florinel Coman se antrenează la capacitate maximă

Iar după primele antrenamente din ianuarie, veştile sunt excelente pentru Florinel Coman. Din informaţiile noastre, pentru prima dată de la accidentare, Coman nu resimte nicio durere şi se poate antrena la capacitate maximă.

Astfel, jucătorul cotat la 4 milioane de euro se poate să fie unul dintre cei mai importanţi din echipa lui Petrea în a doua parte a campionatului, dacă va fi ferit de accidentări.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a plecat în străinătate pentru pregătirea de iarnă. Roş-albaştrii se pregătesc în Baza Sportivă de la Berceni, spre deosebire de contracandidatele la titlu care au ales cantonamentele din Spania (CFR Cluj) sau Turcia (Universitatea Craiova).

Gigi Becali abia aşteaptă să îl vadă pe teren: “Va fi «bombă!» Niciodată nu s-a antrenat așa”

Gigi Becali abia aşteaptă să îl vadă pe teren pe Florinel Coman şi spune că jucătorul arată o poftă mare de joc la antrenamentele echipei:

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui. De ce spun asta. Nu l-am văzut niciodată cu atâta poftă de fotbal. Vrea să revină cât mai repede pe gazon și să fie mult mai bun decât înainte.

Și va fi! Florinel Coman va fi extraordinar. Va fi «bombă!» Niciodată nu s-a antrenat așa. Mai are puțin până își va reveni”, a spus patronul FCSB în finalul anului trecut.

Florinel Coman este una dintre principalele mărfuri de export ale FCSB. Dacă va avea o parte a doua a sezonului excelentă, Coman se poate gândi la un transfer în străinătate, mai ales că este unul dintre cei mai bine cotaţi jucători ai vicecampioanei.

  • 23 de ani are Florinel Coman
  • 4.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Coman

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,85 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT