Sport

Lovitură dură pentru FCSB! Florinel Coman s-a accidentat în meciul cu Sepsi

Lovitură dură pentru FCSB! Florinel Coman s-a accidentat în meciul cu Sepsi, scor 1-1.
23.08.2021 | 23:05
Lovitura dura pentru FCSB Florinel Coman sa accidentat in meciul cu Sepsi
ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, a marcat Florin Tănase, în timp ce reușita celor de la Sepsi a fost semnată de Adnan Aganovic.

Florinel Coman s-a accidentat în meciul cu Sepsi

În repriza a doua, Marius Ștefănescu a avut o intrare dură asupra lui Florinel Coman, lovindu-l peste picioare.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman nu a mai putut continua meciul și s-a dus direct la vestiar, șchiopătând. Pentru imprudența sa, Ștefănescu a fost sancționat cu cartonaș galben de „centralul” Feșnic.

Florin Tănase, declarație optimistă după FCSB – Sepsi

Deși FCSB a remizat cu Sepsi, Florin Tănase este încrezător că, în acest sezon, va cuceri titlul de campion al României.

ADVERTISEMENT

În același timp, căpitanul FCSB-ului susține că este cu gândul la derby-ul, din etapa viitoare, cu CFR Cluj, pe care vrea să-l câștige.

„Sunt fericit că am marcat atât de multe goluri (n.r. sezonul trecut), sper să o țin tot așa și să-mi ajut echipa să acumulăm puncte.

ADVERTISEMENT

Nu poți să schimbi multe în patru zile. Eu cred că astazi am avut o atitudine bună. Din păcate, ne-au lipsit golurile ca să câștigăm. Avem mult de muncă și sunt sigur că cu mister o vom scoate la capăt.

Am mare încredere că vom face o figură frumoasă, anul acesta, și vom câștiga titlul. Avem etapa următoare cu ei (n.r. cu CFR Cluj), putem să micșorăm distanța de ei. Și va veni după pauză, în care mister va putea să antreneze ce-și dorește.

ADVERTISEMENT

E un derby, mergem acolo ca să câștigăm. Momentan, eu mă gândesc să mă antrenez cât mai bine. Dacă va veni cineva să-mi achite clauza și îmi va conveni echipa, voi pleca. Nu cred ca este o sumă mare (n.r. clauza de reziliere), țin minte că, în sezonul trecut, am marcat 24 de goluri”, a declarat Florin Tănase, la finalul partidei cu Sepsi.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,27 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT