Sport

Florinel Coman s-a întâlnit la nunta lui Drăguș cu „domnu’ de mate” și cu „domnul director”. Show de zile mari cu „Mbappe”, Alibec, Drăgușin și Stanciu. VIDEO

Florinel Coman a făcut show la nunta colegului său de la națională. Ce porecle au primit Radu Drăgușin și Denis Alibec.
10.07.2024 | 23:31
Florinel Coman sa intalnit la nunta lui Dragus cu domnu de mate si cu domnul director Show de zile mari cu Mbappe Alibec Dragusin si Stanciu VIDEO
Florinel Coman a făcut spectacol la nunta lui Drăguș. ”Uite, mamă! m-am întâlnit cu domnul director și cu domnul de mate”
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” s-au reunit la nunta lui Denis Drăguș. Atacantul din naționala României s-a căsătorit cu partenera sa, Vanessa. Evenimentul a avut loc la un restaurant din Ciolpani, o comună din județul Ilfov.

Florinel Coman a făcut spectacol la nunta lui Drăguș

Denis Drăguș și Vanessa și-au unit destinele în cadrul unui eveniment de vis. Totul a fost la superlativ, de la locație, la meniu și până la cântăreți. Și invitații au fost pe măsură. La nuntă și-au făcut apariția colegii lui Denis de la naționala României.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, Denis Alibec, Nicolae Stanciu, Radu Drăgușin și Alex Băluță au fost prezenți la nunta lui Denis Drăguș. Aceștia au venit împreună cu partenerele lor și au făcut show. Coman a fost numărul 1 la glume. Acesta a părut foarte bine dispus și a postat pe contul personal de Instagram un videoclip fabulos.

Noul jucător de la Al Gharafa l-a chemat pe mire lângă el și a pornit camera de la telefon. Acesta a glumit pe seama colegilor săi de la națională, Nicolae Stanciu și Denis Alibec, pe care i-a numit „Domnul Director” și „Domnu’ de Mate.” Dialogul trendului care e în vogă pe tiktok a fost unul spumos.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman: ”Uite, mamă, sunt la nunta lui Denis și m-am întâlnit cu domnul director și cu domnu’ de mate”.

Denis Alibec: ”Da, bună ziua, doamnă. Să știți că băieții au fost foarte cuminți. Se pricep foarte bine la fizică și mai au puțin până îl depășesc pe Einstein. Mai ales domnul Florinel Coman”.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguș i-a pregătit o surpriză soției sale

Invitații de la nunta lui Denis și Vanessa Drăguș vor avea parte de niște momente artistice de senzație. La acest eveniment vor cânta artiști renumiți precum Theo Rose, Adi de la Vâlcea, dar și un muzician pe care mirele nu a dorit să îl dezvăluie, întrucât este o surpriză pentru soția sa.

„Am organizat totul într-o săptămână. Sperăm ca și ploaia să ne aducă belșug. Sper să avem o seară frumoasă.  Cântă Theo Rose, Adi de la Vâlcea și încă cineva despre care nu știe soția mea”, a precizat Denis Drăguș.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică este unul dintre nașii de cununie ai lui Denis și Vanessa Drăguș. Antrenorul a păstrat o relație foarte bună cu fostul său elev de la Gaziantep și a acceptat propunerea venită din partea celor doi miri.

Florinel Coman, show cu Alibec la nunta lui Drăguș

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71. După contestaţii, a ajuns respinsă, pe locul 422
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI...
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”