Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman sau Mitriță? Analiștii Fanatik SuperLiga au dat verdictul. „Gigi îi strivește cu presiunea”

Analiștii din platoul FANATIK SUPERLIGA au ales cel mai bun jucător dintre Florinel Coman și Alexandru Mitriță. Răspunsurile au fost doar într-o singură direcție.
06.03.2024 | 15:33
Florinel Coman sau Mitrita Analistii Fanatik SuperLiga au dat verdictul Gigi ii striveste cu presiunea
Analiștii de la FANATIK SUPERLIGA și-au ales favoritul dintre Coman sau Mitriță. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este cel mai în formă jucător din SuperLiga, iar un alt fotbalist important care face diferența meci de meci este Alex Mitriță. Cei doi sunt văzuți ca fiind doi dintre cei mai buni jucători ai campionatului, iar analiștii de la FANATIK SUPERLIGA și-au ales favoritul.

Forentin Petre, despre Coman: “Dumnezeu te ajută și îți dă posibilitatea să fii cel mai bun”

Florentin Petre susține că Florinel Coman este jucătorul său preferat din SuperLiga și totodată cel mai în formă fotbalist român în acest moment. La FANATIK SUPERLIGA, analistul a discutat despre vedeta de la FCSB și este de părere că pregătirea individuală a dat roade.

ADVERTISEMENT

“Florinel este cel mai în formă jucător român în acest moment. Este cel mai bun. Asta înseamnă să te pregătești, să ai disciplină, să îți respecți familia și să dai tot ce ai mai bun din tine când intri pe teren. Dumnezeu te ajută și îți dă posibilitatea să fii cel mai bun”, a spus Florentin Petre.

Analistul a răspuns și la întrebarea Coman sau Mitriță: “Dacă aș putea să îi iau pe amândoi ar fi perfect. Dar ținând cont că Florinel este în formă maximă acum și mereu l-am admirat, l-aș alege pe Florinel”, a mai spus fostul jucător de la Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman sau Mitriță? Analiștii Fanatik SuperLiga au dat verdictul. „Gigi îi strivește cu presiunea”

După Florentin Petre, Vivi Răchită și Bănel Nicoliță au răspuns la aceeași întrebare. Răchită a mers tot pe Florinel Coman, dar a mărturisit și că Gigi Becali este un factor important în dezvoltarea atacantului de la FCSB.

Analistul a explicat că Universitatea Craiova ar fi fost mult mai sus în campionat dacă Mihai Rotaru ar fi pus presiune pe jucători și implicit pe Mitriță, pe exemplul lui Becali cu Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

“În acest moment Florinel este mai important pentru FCSB decât este Mitriță pentru Craiova. Așa că l-aș alege pe Florinel, pentru că este mai complet. Și-a revenit din punct de vedere fizic, adică are forță, față de ce avea acum 2-3 ani. Atunci când Gigi credea că nu îl mai poate recupera. A muncit foarte mult. Cred că lucrul acesta ar trebui să îl facă și Tavi. Să vorbească cu Florinel și să îi explice ce s-a întâmplat. 

Mitriță este Messi, așa cum i-ai spus și tu, dar îi lipsește ceva. Parcă este prea ținut în brațe. Este  și finul patronului, iar Mihai îl ține în puf. Și în general așa face Mihai cu jucătorii, îi ține în puf și când greșesc. În România încă se joacă de frică. Dacă Mihai Rotaru punea presiune, echipa era mult mai sus”, a declarat Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță: “Merg 200% pe Coman”

Alegerea lui Bănel Nicoliță dintre Coman și Mitriță a fost clară. Analistul a mers pe vedeta celor de la FCSB: “Am spus de la început, de când a început campionatului că cei mai buni jucători vor fi Coman și Mitriță. Iar cel mai bun va fi cel care va rezista la presiune, care se va pregăti mai bine și care va avea constanță.

De atunci, Coman a fost singurul jucător care a mers drept și a câștigat meciuri de unul singur. 200% aș merge pe el, pentru că a demonstrat. Se vede că a muncit mult timp față de alții. Asta e diferența”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este LIVE în fiecare luni, marți și vineri, pe FANATIK.RO, de la ora 10:30.

Analiștii de la FANATIK SUPERLIGA despre campioana României

ADVERTISEMENT