Sport

Florinel Coman, schimbat la pauză şi în pericol să rateze returul FCSB – Dunajska Streda. Mihai Stoica a dezvăluit motivul

Managerul general al vicecampioanei FCSB, Mihai Stoica, îi dă o veste proastă antrenorului Nicolae Dică. Florinel Coman e suspect de ruptură musculară și ar putea rata returul cu Dunajska Streda.
04.08.2022 | 11:56
Florinel Coman schimbat la pauza si in pericol sa rateze returul FCSB  Dunajska Streda Mihai Stoica a dezvaluit motivul
Florinel Coman a cerut schimbare la pauza meciului Dunajska Streda - FCSB 0-1 și ar putea lipsi o nouă perioadă lungă de timp. © FOTO:Vasile Mihai-Antonio/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Căpitanul roș-albaștrilor, Florinel Coman, a făcut o primă repriză modestă cu Dunajska Streda. Atacantul a fost schimbat la pauză și ar putea rata returul cu slovacii.

Mihai Stoica: ”E suspect de ruptură musculară”

Ghinioanele se țin lanț pentru Florinel Coman. Fotbalistul pe care Gigi Becali speră să încaseze zeci de milioane de euro dintr-un viitor transfer este chinuit de accidentări de doi ani.

ADVERTISEMENT

Coșmarul a început în septembrie 2022, cu Backa Topola. A revenit după două luni, dar s-a accidentat din nou în luna decembrie a acelui an. A urmat o operație la Londra și o nouă revenire fără strălucire.

Practic, de doi ani, cel alintat de fani ”Mbappe” nu-și regăsește forma care l-a determinat pe Gigi Becali să îi fixeze o clauză de reziliere astronomică, de aproximativ 100.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Evoluția ștearsă din prima repriză a meciului cu Dunajska Streda a fost explicată de managerul general al roș-albaștrilor, într-o postare pe rețelele de socializare.

”Nu vreau să-i jignesc pe cei care ne jignesc, poate doar să le dau ceva sugestii referitoare la meseriile pe care ar trebui să le îmbrățișeze. Vreau să-i și informez că Florinel Coman e suspect de ruptură musculară”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman riscă să stea din nou o perioadă îndelungată departe de gazon

Dacă prognosticul lui Mihai Stoica va fi confirmat de medici, Florinel Coman riscă să petreacă o nouă perioadă îndelungată departe de terenul de fotbal.

Recidiva fotbalistului îl îngrijorează pe patronul Gigi Becali. Acesta a mărturisit că a fost informat de staff-ul medical că Florinel Coman a cerut schimbarea, la pauză, în meciul cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

”Am înțeles că Florinel Coman a simțit o înțepătură. Vedem ce o avea”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

În funcție de gravitatea leziunii atacantul ar putea reveni la antrenamente abia la sfârșitul anului. Pentru ruptura musculară parțială perioada de recuperare este de 3 până la 6 săptămâni, iar în cazul rupturii musculare totale sportivul nu își poate relua pregătirile mai devreme de trei luni.