Fotbal intern

Florinel Coman se antrenează intens acasă! Starul FCSB vrea să fie în formă maximă când iese din izolare. Video

15.08.2020 | 17:10
Florinel Coman se antreneaza intens acasa Starul FCSB vrea sa fie in forma maxima cand iese din izolare Video
ADVERTISEMENT

Fotbaliştii de la FCSB sunt nevoiţi să stea în izolare, după ce patru cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost depistate în cadrul clubului.

Jucătorii care au primit rezultate pozitive la testele pentru COVID-19 au fost Gabriel Simion, Alexandru Pantea, Toma Niga şi Răzvan Udrea.

ADVERTISEMENT

DSP a pornit ancheta epidemiologică pentru a stabili cu exactitate cu cine au intrat în contact cei patru, iar până la finalizarea demersului întregul lot al câştigătoarei Cupei României a fost trimis în izolare.

Florinel Coman se menţine în formă şi în izolare

Chiar dacă trebuie să rămână la domiciliu, Florinel Coman se pregăteşte pentru noul sezon. El a postat un filmuleţ în care face exerciţii fizice pentru a nu-şi pierde tonusul.

ADVERTISEMENT

FCSB joacă, în prima etapă, contra Astrei, iar LPF a modificat deja programul pentru ca fotbaliştii lui Toni Petrea să se poată antrena înainte de partidă.

Astra – FCSB trebuia să aibă loc, iniţial, pe 20 august, de la 20:30. Meciul a fost mutat, însă, pe 22 august (sâmbătă), de la 21:00.

ADVERTISEMENT

În martie, Coman se antrena la malul Mării Negre

Nu este prima dată când Florinel Coman se antrenează în condiţii de pandemie. În luna martie, când a început toată nebunia cu pandemia, iar fotbalul a fost nevoit să se oprească, Florinel Coman s-a antrenat la malul Mării Negre, alături de iubita sa.

O lună mai târziu, „Mbappe“ posta pe reţelele de socializare o „şedinţă de pregătire“ alături de Ionuţ Vînă, colegul lui de la FCSB.

ADVERTISEMENT

În sezonul recent încheiat, Coman a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei sale. 15 goluri şi 11 pase decisive a reuşit fotbalistul venit de la Viitorul, în 40 de partide pentru FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 3,80 este cota pentru „2 pauză / 2 final“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT