Fotbal intern

Cea mai bună veste pentru Bogdan Vintilă. Florinel Coman joacă în FCSB – FC Botoșani. Exclusiv

03.07.2020 | 10:37
Cea mai buna veste pentru Bogdan Vintila Florinel Coman joaca in FCSB  FC Botosani Exclusiv
Suspendatul Florinel Coman nu pierde timpul. Ce a făcut în ziua meciului cu Gaz Metan. Video
ADVERTISEMENT

Florinel Coman, 22 de ani, revine pe teren la FCSB în partida pe care echipa lui Bogdan Argeș Vintilă o dispută sâmbătă, 4 iulie, contra Botoșaniului, pe teren propriu!

Este prima întâlnire a celor de la FCSB din partea a doua a play-off-ului, iar vestea aceasta e cea mai bună pentru roș-albaștri din ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit la începutul săptămânii că Florinel Coman și Răzvan Oaidă, cei doi accidentați la mijlocul lunii iunie, au revenit la antrenamente cu grupul și sunt șanse, măcar primul, să joace împotriva moldovenilor.

Florinel Coman revine în FCSB – FC Botoșani, după ce a absentat trei săptămâni din echipa roș-albastră

Accidentarea lui Florinel Coman la două zile după ce FCSB a pierdut derby-ul de la Cluj, cu CFR, a reprezentat o grea lovitură pentru speranțele la titlu ale trupei lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla pe 16 iunie, iar staff-ul medical al celor de la FCSB anticipa o absență de 3-4 săptămâni pentru perla lui Gigi Becali. Iar estimările au fost corecte, pentru că Florinel se întoarce pe teren după trei săptămâni.

  • 6 februarie 2020 este data ultimului gol al lui Florinel Coman pentru FCSB. Se întâmpla în victoria (2-1) de la Voluntari, singura a ilfovenilor în acest an!
ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, pentru a nu fi forțat, acesta va juca o repriză împotriva celor de la FC Botoșani, o partidă foarte importantă pentru vicecampioană. Moldovenii reprezintă formația cu care FCSB se bate pentru locul de Europa. E drept, de asemenea, că ambele ar putea merge împreună în cupele europene dacă roș-albaștrii câștigă Cupa României.

FCSB a făcut un singur punct în Liga 1 de la reluarea campionatului la mijlocul lunii iunie

FCSB este ieșită din lupta la titlu în acest sezon după rezultatele din etapele scurse de la reluarea campionatului. Un singur punct câștigat în cele trei meciuri disputate (remiza, 2-2, de acasă cu Gaz Metan) pune în pericol participarea în Europa.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui Florinel Coman este un atu important pentru bucureșteni în perspectiva celor 5 meciuri din returul play-off-ului. Este unul dintre jucătorii determinanți pentru acest final de sezon. Cel puțin din punct de vedere al primului 11, FCSB arată aproape de cea mai bună formulă în acest moment.

Cum ar putea arăta primul 11 al FCSB contra celor de la FC Botoșani:

Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțâru – Moruțan, Ov. Popescu, Olaru – Man, Tănase, Coman.

Dacă împotriva Botoșaniului va fi folosit mai puțin, se speră ca Florinel Coman să joace mai mult cu Dinamo, în semifinala de Cupă de la mijlocul săptămânii viitoare, și să fie sută la sută la partida din week-end-ul următor. Este vorba de foarte importanta deplasare a celor de la FCSB la Craiova, pe terenul echipei care se bate cu CFR Cluj la titlul de campioană.

  • 9 puncte sunt în acest moment între FCSB și CFR Cluj, liderul clasamentului, cu 5 etape înainte de finalul campionatului
  • 5,4 milioane de euro este cota actuală a lui Florinel Coman, cea mai mare din carieră
ADVERTISEMENT