Coman, selecţionat pentru meciul cu Polonia: "Îi place lui Daum"

Florinel Coman va fi convocat la echipa naţională, după cum a anunţat Mihai Stoichiţă, directorul tehnic. Jucătorul celor de la Viitorul Constanţa a fost urmărit de selecţionerul neamţ, care a fost mulţumit de prestaţiile acestuia, urmând să facă parte din lotul lărgit pentru partida cu Polonia de luna viitoare.

”Coman îi place foarte mult lui Christoph, l-a urmărit de mult timp şi probabil că-l va coopta în lotul lărgit pentru meciul cu Polonia. Lotul va fi anunţat săptămâna viitoare, iar unii dintre jucători vor începe antrenamentele la Mogoşoaia.

Cred că este un meci foarte greu şi decisiv în continuarea campaniei. Trebuie să fim realişti, mai sperăm doar la locul de baraj”, a spus Mihai Stoichiţă la un post de televiziune.

România va juca împotriva Poloniei pe 10 iunie.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004