Fotbal intern

Florinel Coman speră într-o minune la CFR-Craiova: „Ne-am încurcat cu echipele din subsolul clasamentului”

11.05.2019 | 23:12
Florinel Coman spera intro minune la CFRCraiova Neam incurcat cu echipele din subsolul clasamentului

FCSB a învins en-fanfare pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în deplasare, scor 5-1, în play-off-ul Ligii 1 Betano. Roș-albaștrii se arată optimiști la sfârșitul meciului după prestația arătată împotriva covăsnenilor. Ioan Hora, Mihai Roman, Florinel Coman cu o dublă și Raul Rusescu au semnat golurile pentru roș-albaștri.

Florinel Coman, după Sepsi – FCSB 1-5

Florinel Coman a reușit o dublă în partida dintre Sepsi și FCSB. El s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale: „A fost un meci foarte greu. Am intrat bine montați, am fost focusați pe acest meci și am reușit să câștigăm. Ne-am prezentat foarte bine, nu le-am dat nicio șansă. Le-am dat 5 goluri. Ofensiva a mers foarte bine, toți jucătorii am făcut un meci foarte bun și era normal să se întâmple așa. Mă bucur că am reușit să marchez cele două goluri, că mi-am ajutat echipa. Trebuie să mergem acolo ca în această seară. Ne-am încurcat cu echipele din subsolul clasamentului. Dacă am fi câștigat acele meciuri nu mai depindeam de nimeni. Mai avem un meci, vom vedea ce se va întâmpla.”

Despre meciul dintre CFR Cluj și U Craiova, Coman a spus: „Cred până la sfârșitul meciului. Vom vedea, nu se știe niciodată. Din păcate nu am stat la mâna noastră și ne-a costat lucrul acesta.” Despre europeanul de U19, mijlocașul ofensiv a zis: „Avem un nucleu foarte important acolo, vorbim în fiecare zi. Ne gândim la acel turneu. Plecăm cu ultima șansă, dar cred că putem face o figură frumoasă”, a spus Florinel, la Digi Sport.

Mihai Roman, după Sepsi FCSB 1-5

Și Mihai Roman a reușit să înscrie un gol contra lui Sepsi. Veteranul FCSB a vorbit despre victoria roș-albaștrilor: „Ne așteptam la un meci dificil pentru că în ultimul timp am avut meciuri grele aici la Sepsi. Ne-am făcut meciul ușor, cu două goluri la începutul partidei. Am jucat apoi mai pragmatic și am reușit să ne impunem destul de clar. Atât timp cât mai sunt șanse la titlu, sperăm până la capăt”.

Cât despre faptul că a început meciul mijlocaș dreapta și l-a încheiat fundaș stânga, Roman a zis: „Unde sunt pus, acolo joc. Am jucat și fundaș stânga și fundaș dreapta. Mă bucur că îmi pot ajuta echipa”.

De asemenea, despre perspectiva că ar putea pierde titlul, Roman a spus: „Eu cred că am pierdut puncte cu echipele din partea a doua a clasamentului, gen Voluntari, Chiajna, unde trebuia să obținem toate punctele.”

Mihai Roman a jucat cu Atilla Hadnagy la FC Brașov, cel care a anunțat la meciul Sepsi – FCSB că se retrage: „Îmi pare rău că termină fotbalul. Îl cunosc foarte bine. Am fost colegi de cameră doi ani de zile la Brașov. Este un băiat extraordinar”, a spus Roman, pentru sursa citată.