Fotbal intern

Florinel Coman și-a emoționat fanii în Săptămâna Mare! Gest superb pentru un copil bolnav

28.04.2021 | 17:05
Florinel Coman sia emotionat fanii in Saptamana Mare Gest superb pentru un copil bolnav
ADVERTISEMENT

Nu este doar unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului românesc din ultimii ani, ci și un om cu suflet mare. Emoționat până la lacrimi de povestea unui copil grav bolnav, Florinel Coman a decis să îi sară în ajutor.

Întrucât s-a născut cu multiple malformații congenitale și anorectale, Kaplan are nevoie de o intervenție la măduva spinării și o serie de analize genetice, dar familiei îi este imposibil să acopere costurile fără ajutor.

ADVERTISEMENT

Aflând că micuțul adoră fotbalul și este un fan înfocat al său, „Mbappe de România” a decis să doneze o sumă de bani și câteva obiecte semnate de colegii săi. „Sunt fericit că pot la rândul meu să ajut”, a mărturisit vedeta lui FCSB.

Florinel Coman a sărit în ajutorul unui copil cu grave probleme de sănătate

Am auzit povestea copilașului. Mă scuzați, sunt puțin emoționat. Aș vrea să îl ajut cu o sumă de bani, pe care nu vreau să o fac publică.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi dau și o minge și un tricou cu FCSB, cu semnăturile tuturor jucătorilor. Îmi pare foarte bine că te-am auzit și să știi că suntem alături de tine cu toate gândurile bune.

M-a emoționat foarte mult, și acum sunt foarte emoționat. Mi-a spus prietena mea, că ea asculta, eu sunt la antrenament. Pot spune că sunt fericit pentru că pot la rândul meu să ajut”, a declarat Florinel Coman în direct la Radio Zu.

ADVERTISEMENT

Povestea dramatică a micuțului Kaplan: „a fost primul copil născut cu această malformație ano-rectală”

După operațiile dificile suferite în Spania, Anglia și Italia, Kaplan se pregătește pentru o nouă intervenție, în Statele Unite ale Americii. În ciuda costurilor uriașe, familia speră ca micuțul să scape în cel mai scurt timp posibil de problemele care îl macină.

Încă de la naștere a suferit intervenții, până în momentul acesta. A fost operat în Spania, Anglia, Italia și urmează în America. Vom pleca iar în America, încă de la naștere ni s-a adus la cunoștință că se vor face experimente pe el.

ADVERTISEMENT

A fost primul copil născut cu această malformație ano-rectală. Ni s-a spus că este posibil să fie vorba despre un sindrom care tot timpul vine cu noi malformații, noi probleme”, a explicat Novenka, mama băiețelului de 11 ani.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,00 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT