Fotbal intern

Florinel Coman și-a lăsat antrenorul să aștepte 30 de minute. “Era cu prietena lui, nu știu ce au făcut acolo!” FOTO

01.03.2019 | 09:23
Florinel Coman sia lasat antrenorul sa astepte 30 de minute Era cu prietena lui nu stiu ce au facut acolo FOTO
ADVERTISEMENT

Florinel Coman, atacantul formației FCSB, l-Aa lăsat pe Adrian Boingiu, antrenorul secund al lui Mirel Rădoi de la echipa națională a României, să aștepte 30 de minute. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani era alături de iubita lui, Ioana Timofeciuc și au mers în apartament pentru ca “Mbappe de România” să își ia echipamentul de la națională. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Cum și-a lăsat Florinel Coman antrenorul să aștepte 30 de minute

Adrian Boingiu, secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională a României U21, a povestit două episoade în care Florinel Coman a fost actor principal. Acesta a dezvăluit cum a reacționat “Mbappe de România” după un meci jucat de reprezentativa de tineret și cum a reușit să îl impresioneze, dar a vorbit și despre momentul în care a fost nevoit să îl aștepte în fața blocului.

ADVERTISEMENT

„Vă dau un exemplu. După un meci la tineret, el a fost primul care l-a sunat pe Rădoi să-i mulţumească pentru zilele de la naţională şi i-a spus că abia aşteaptă să revină. Aşa e el. Nu te-ai aştepta la prima vedere, dar depinde de modul în care vorbeşti cu el”, a povestit Adrian Boingiu la ProSport Live.

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman

“Am stat vreo 30 de minute după ei. Nu știu ce au făcut acolo!”

„Altă întâmplare. După un meci la Voluntari, m-am dus să îi iau pe el şi pe colegii lui convocaţi la lot. Mi-a zis că nu are ce trebuie la el, echipamentul, şi că se duce să-l ia. I-am zis că merg cu maşina personală să-l duc ca să-şi ia ce are nevoie, dar nu a vrut.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că a venit prietena lui (n.r. Ioana Timofeciuc/20 de ani) cu maşina şi că-l duce ea. Atunci i-am răspuns că-mi pot lăsa autoturismul acolo, merg cu ei şi apoi ne întoarcem. Am făcut aşa, dar ajunşi la destinaţie, am stat vreo 30 de minute după ei, nu ştiu ce au făcut ei acolo… Deci nu l-am lăsat să facă aşa cum a vrut el, dar a fost ceva în genul lui… Oricum, dacă vorbeşti cu el, e un băiat deosebit”, a adăugat Boingiu.