Fotbal intern

Florinel Coman și-a mai făcut un tatuaj înainte de Chiajna – FCSB. FOTO

17.02.2019 | 16:14
Florinel Coman la salonul de tatuaje din București

Concordia Chiajna – FCSB se joacă în etapa 24, luni, 18 februarie, de la ora 20.00, iar Florinel Coman a decis să își facă un nou tatuaj înaintea partidei pe care elevii lui Mihai Teja o va juca contra ilfovenilor. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

În timp ce CFR Cluj se duela cu Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa 24 din Liga 1 Betano, Florinel Coman a avut programare la un salon de tatuaje din București care se află pe starada Constantin Aricescu. Mijlocașul comparat de Gigi Becali cu Mbappe, starul lui PSG, a mers să își facă un nou desen pe braț și să își refacă tatuajul de pe gât.

Florinel Coman, tatuaj nou înainte de Concordia Chiajna – FCSB

Florinel Coman a dorit să le arate și fanilor săi noul tatuaj și a postat o imagine pe pagina de Instagram direct de pe “masa de lucru”. În spatele fotbalistului cumpărat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanșța se vede un televizor pe care rulează imagini de la CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-1.

Florinel Coman nu este singurul fotbalist din lotul pregătit de Mihai Teja care are corpul plin de tatuaje. Printre pasionații de desene artistice se află Mihai Bălașa, Adrian Stoian, cel care are desenată stema grupării din Craiova, Ovidiu Popescu și Dennis Man.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro, Florinel Coman a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani a semnat cu gruparea patronată de Gigi Becali un contract valabil până pe 30 iunie 2022. În sezonul 2018 – 2019, Mbappe de România, așa cum a fost poreclit de Gigi Becali, a jucat în 26 de meciuri, a dat 8 goluri și a oferit 7 pase decisive.

În total, Florinel Coman are 56 de meciuri jucate pentru FCSB, a dat 12 goluri și a oferit 13 pase decisive. Mijlocașul ofensiv a jucat și pentru FC Viitorul în 47 de meciuri și a dat 6 goluri.