Fotbal intern

Florinel Coman și Bogdan Planic, aclamați de fanii mureșeni! Poze și autografe pentru suporteri. VIDEO

26.10.2019 | 23:21
Florinel Coman si Bogdan Planic aclamati de fanii mureseni Poze si autografe pentru suporteri VIDEO
ADVERTISEMENT

FCSB a avut parte de o susținere numeroasă la Târgu Mureș, acolo unde a întâlnit Hermannstadt într-un meci ce a contat pentru etapa a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1. După ultimul fluier al arbitrului Cătălin Popa, fanii prezenți pe stadionul “Trans-Sil”, Bogdan Planic și Florinel Coman au fost cei mai aclamați jucători de la FCSB și cei mai solicitați pentru poze și autografe.

Suport imens pentru FCSB la Târgu Mureș

Chiar dacă a jucat un meci considerat în deplasare, FCSB a avut parte de o susținere mai numeroasă decât formația considerată gazdă, Hermannstadt. Tribunele stadionului din Târgu Mureș au fost arhi pline, iar după cântece din timpul partidei, suporterii și-au aclamat favoriții și le-au solicitat poze și autografe.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic după meciul FC Hermannstadt și FCSB 0-4!#FanatikRo

Gepostet von Fanatik Sport am Samstag, 26. Oktober 2019

Cei mai populari jucători la Târgu Mureș au fost Bogdan Planic și Florinel Coman. Fanii prezenți la stadion chiar i-au strigat sârbului să rămână la echipă, după ce în ultimul timp s-a pus problema unei despărțiri în iarnă sau în vară, când lui Planic îi expiră contractul. Fundașul, chiar dacă nu a putut juca din cauza unei suspendări, a fost oprit minute bune de fani pentru poze.

Florinel Coman a fost omul meciului Hermannstadt – FCSB, reușind două goluri și două pase decisive în victoria cu 4-0. La finalul jocului de la Târgu Mureș, mijlocașul de bandă a declarat că evoluția de sâmbătă a fost cea mai bună pentru echipă din acest sezon. Chiar dacă a făcut show pe gazon, Coman declară că jocul colectiv a dus la victoria clară, iar gândul la echipa națională există.“Am făcut un joc foarte bun, mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa pentru a lua cele trei puncte. Ca echipă, cred că a fost cel mai bun joc, mai ales că am marcat 4 goluri. Am intrat mai greu în joc, au fost cei de la Hermannstadt o echipă foarte agresivă în primele minute, dar am reuşit să marcăm acel gol norocos din fază fixă şi de acolo ne-am dat drumul la joc. Cu toţii suntem importanţi. Dacă nu suntem 11, nu putem juca, nu? Orice jucător se gândeşte la naţională, dar mă bucur că am venit montat la club şi mă bucur că am reuşit să ajut echipă“, a declarat Florinel Coman.#FanatikRo

Gepostet von Fanatik Sport am Samstag, 26. Oktober 2019

Dacă Planic a văzut meciul din tribună, Florinel Coman a fost pe gazon și a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale sale la FCSB. Mijlocașul venit de la Viitorul a dat două goluri și două pase decisive, contribuind astfel la toate cele patru reușite ale “roș-albaștrilor” cu Hermannstadt. La fel ca în cazul lui Planic, Coman a fost aclamat de suporteri.

ADVERTISEMENT