Fotbal international

Florinel Coman și Ianis Hagi, pe lista celor mai importanți fotbaliști din lume! Ce scrie World Soccer

10.08.2020 | 22:44
Florinel Coman si Ianis Hagi pe lista celor mai importanti fotbalisti din lume Ce scrie World Soccer
ADVERTISEMENT

Doi dintre jucătorii români au fost incluși în top-ul celor mai buni fotbaliști din lume. Este vorba despre Florinel Coman și Ianis Hagi.

Florinel Coman evoluează pentru FCSB și naționala României. El joacă pe postul de extremă stânga, are un ritm de alergare bun, dexteritate și este un lunetist. Fotbalistul are 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi joacă pentru scoțienii de la Rangers și naționala României. El este fiul lui Gheorghe Hagi și a fost transferat de echipa din Scoția după ce a fost împrumutat.  Hagi junior a reușit să marcheze de două ori în succesul dramatic al lui Rangers din meciul cu portughezii de la Braga din Europa League.

12 goluri a marcat Coman pentru FCSB în campionat

28 de meciuri a bifat Coman în tricoul FCSB-ului în sezonul recent încheiat. A reușit să înscrie de 12 ori. De asemenea, mai are patru jocuri în Cupa României, un gol marcat și 8 partide în Europa League cu două goluri reușite.

ADVERTISEMENT

Din vara lui 2017 evoluează Florinel Coman la echipa lui Gigi Becali când a fost adus de la Viitorul Constanța în schimbul a 3 miliooane de euro. Fotbalistul este cotat pe site-urile de specialitate la 5 milioane și 500 de mii de euro.

Coman a reușit să câștige un titlu de campion cu echipa lui Gică Hagi și o Cupă a României cu FCSB după ce a învins-o în finală pe Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi valorează 4 milioane 500 de mii de euro

De partea cealaltă, Ianis Hagi are șapte jocuri pentru Rangers în campionat sezonul trecut, un gol marcat, două jocuri în Cupă, fără să reușească să înscrie și alte patru în Europa League unde a dat două goluri.

Ianis Hagi a ajuns la Rangers de la belgienii de la Genk pentru 3 milioane 500 de mii de euro. 4 milioane 500 de mii de euro valorează Ianis pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

Ianis a mai evoluat în cariera sa la Viitorul și Fiorentina.  Are în palmares o Supercupă a Belgiei cu Genk, Cupa și Supercupa României cu Viitorul.

ADVERTISEMENT