Fotbal intern

Lovitură teribilă pentru FCSB în lupta pentru titlu! Vedeta echipei, Florinel Coman, s-a accidentat şi stă o lună. Exclusiv

18.06.2020 | 11:22
Lovitura teribila pentru FCSB in lupta pentru titlu Vedeta echipei Florinel Coman sa accidentat si sta o luna Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman și Răzvan Oaidă sunt ultimii doi jucători intrați pe lista de indisponibili din punct de vedere medical la FCSB.

Bogdan Vintilă mai pierde doi titulari foarte importanți după doar un meci de la reluarea sezonului competițional. Cei doi se adaugă problemelor deja existente în lotul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Coman și Oaidă vor lipsi de pe teren aproape o lună. Cei doi au acuzat dureri la antrenamentele de după revenirea echipei din deplasarea de la Cluj.

Florinel Coman și Răzvan Oaidă, out patru săptămâni din lotul lui Bogdan Vintilă. FCSB aproape că nu mai are cu cine să joace!

După ce Gigi Becali a „decupat” lotul celor de la FCSB, renunțând la mai mulți jucători în ultima perioadă, acum accidentările pun pe butuci efectivul pe care antrenorul Bogdan Vintilă se va putea baza în continuare.

ADVERTISEMENT

Ultimele două mari probleme apărute în lotul vicecampioanei sunt reprezentate de Florinel Coman și de Răzvan Oaidă. Două piese foarte importante în modulul de joc actual de la FCSB.

Cei doi au acuzat probleme și dureri la începutul acestei săptămâni, astfel că au fost opriți de la antrenamente după meciul de la Cluj. Staff-ul medical al lui Vintilă apreciază că Florinel Coman și Răzvan Oaidă vor lipsi între trei și patru săptămâni de pe gazon.

ADVERTISEMENT

Vor rata dubla din semifinalele Cupei cu Dinamo, dar ar putea prinde eventuala finală din 22 iulie

Programul echipei lui Bogdan Vintilă devine foarte aglomerat în perioada imediat următoare. În afara etapelor de play-off, la orizont apare și dubla din semifinalele Cupei cu Dinamo, cu turul pe 25 iunie și returul pe 8 iulie.

Conform previziunilor medicilor, și Coman, și Oaidă, vor rata ambele manșe ale duelului cu „câinii” lui Mihalcea. Totuși ar fi șanse minime ca măcar Coman să joace returul de pe 8 iulie. Dacă FCSB va trece de Dinamo și nu vor mai apărea alte probleme pentru cei doi, atunci ei vor fi apți pentru finala Cupei României programată pe 22 iulie.

ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu și Lucian Filip, out 6 luni! La infirmerie mai sunt Iulian Cristea, Ionuț Panțîru și grecul Soiledis

Derby-ul de la Cluj a lăsat urme adânci în lotul lui Bogdan Vintilă. Au fost pierduți doi jucători importanți pentru o perioadă de 6 luni. FANATIK a dezvăluit a doua zi după partida din Gruia că Dragoș Nedelcu și Lucian Filip au ruptură de ligamente.

În aceste condiții, Nedelcu și Filip nu vor mai juca, foarte probabil, nici o partidă în 2020, astfel că vor reveni la pregătiri abia în cantonamentul de iarnă, din luna ianuarie 2021.

Cum ar putea arăta FCSB sâmbătă cu Gaz Metan:

Vlad – Crețu, Planic, Miron, Perianu – Moruțan, Popescu, Olaru – Man, Adi Petre, Tănase.

Oricum FCSB avea oameni în infirmerie și înainte să plece spre Cluj. Acum s-au adăugat Nedelcu, Filip, Coman și Oaidă, la București rămăseseră Iulian Cristea, Ionuț Panțîru și Aristidis Soiledis.

Nu sunt șanse ca vreunul dintre aceștia să fie recuperați, mai ales pentru rezolvarea problemei fundașului stânga. Panțîru mai stă, iar grecul Soiledis are o lovitură la degetele de la piciorul de bază și încă simte dureri.

În aceste condiții, Vintilă abia reușește în acest moment să încropească un prim 11, pentru că despre completarea băncii de rezervă nu poate fi vorba decât cu tineri de la Academie.

  • 5 tineri jucători a avut Vintilă pe bancă la derby-ul de la Cluj, cu CFR: Răzvan Udrea, Niță, Pandele, Cristi Dumitru și Perianu
  • 2 fundași stânga de meserie are FCSB sub contract, dar ambilor li s-a interzis să mai calce la echipă: Alexandru Stan și Marko Momcilovic!
ADVERTISEMENT