Sport

Florinel Coman, super schimbarea lui Dinu Todoran! Golul a venit după 8 luni de secetă

Florinel Coman a marcat în returul cu Şahtior Karagandy, acesta fiind primul său gol după o pauză de aproape 8 luni.
29.07.2021 | 17:58
Florinel Coman super schimbarea lui Dinu Todoran Golul a venit dupa 8 luni de seceta
ADVERTISEMENT

Starul lui Gigi Becali, revenit după o accidentare destul de gravă, a început ca rezervă întâlnirea de la Erevan, dar a fost aruncat în luptă la pauză.

Coman și-a făcut imediat simțită prezența pe teren și a înscris golul de 1-1 cu un sfert de oră înainte de finalul celor 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Gol după 8 luni de pauză pentru Florinel Coman

În minutul 76, Florinel Coman a repus lucrurile pe făgașul lor normal în meciul retur cu Şahtior Karagandy, reușind egalarea după o fază lucrată, acesta fiind primul gol al atacantului de la FCSB după o pauză de 8 luni.

Șerban a aruncat de la margine până la Tănase, acesta i-a pasat lui Oaidă și mijlocașul ”roș-albaștrilor” l-a găsit perfect pe Coman în mijlocul careului celor din Kazahstan. ”Perla” lui Gigi Becali a făcut un dribling scurt pe lângă un fundaș și l-a învins pe portarul adversa cu un șut sec.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, care a fost schimbarea inspirată a antrenorului Dinu Todoran, nu mai înscrisese de la un joc cu UTA ARad, scor 3-0, disputat la 5 decembrie 2020, în sezonul regulat din Liga 1.

Coman a revenit pe teren la meciul tur cu Şahtior Karagandy

Atacantul formației FCSB, Florinel Coman, a revenit pe teren după o pauză de 4 luni cauzată de o accidentare suferită la echipa națională a României, chiar la meciul tur cu Șahtior Karagandy. Atunci, el a fost introdus pe teren în minutul 70.

ADVERTISEMENT

Golul lui Coman a venit să acopere gafa lui Andrei Vlad din startul partidei. Portarul FCSB-ului a respins în faţă un şut uşor al lui Bukorac și Gabyshev a înscris, egalând situația la general.

Însă, reușita lui Coman, care ar fi trebuit să însemne calificarea ”roș-albaștrilor”, nu a fost de ajuns. Șahtior Karagandy a reușit să treacă din nou în avantaj în minutul 90+2 după reușita lui Tattybayev și întâlnirea a ajuns în prelungiri.

ADVERTISEMENT

FCSB, favorită în turul următor

În cazul în care va trece de Șahtior Karagandy, FCSB va întâlni în turul trei preliminar al Conference League formația ucraineană Kolos Kovalivka, care a încheiat sezonul precedent pe locul 4 în întrecerea internă.

Prima manșă va avea loc în Ucraina, la 5 august, returul fiind programat o săptămână mai târziu, în România. Kolos Kovalivka este un club înființat în 2012 și care a ajuns în prima ligă abia în 2019.

Lotul celor de la Kolos Kovalivka este unul modest, cu o valoare de 9.750.000 de euro, comparativ cu cel al vicecampioanei României, FCSB, care se ridică la peste 31.000.000 de euro. Cel mai valoros jucător este atacantul Anatoliy Nuriev, transferat în această vară de FK Minaj, și care este cotat la 900.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 2,02 este cota pentru „2 solist și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT