Fotbal intern

FOTO. Florinel Coman, tată la 19 ani? Ce imagine a postat iubita lui

Florinel Coman a fost surprins sâmbătă, 7 octombrie, într-un centru comercial din centrul Bucureştiului alături de iubita sa, Ioana Timofeciuc, o tânără originară din Constanţa - vezi...
09.10.2017 | 10:00

Florinel Coman a fost surprins sâmbătă, 7 octombrie, într-un centru comercial din centrul Bucureştiului alături de iubita sa, Ioana Timofeciuc, o tânără originară din Constanţa – vezi aici imaginile oferite în exclusivitate de FANATIK.RO. După ce fotbalistul echipei finanţate de Gigi Becali s-a “recuperat” alături de Ioana, tânăra a postat o imagine pe un site de socializare care i-a şocat pe toţi apropiaţii.

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc s-au cunoscut în perioada în care mijlocaşul ofensiv evolua pentru FC Viitorul Constanţa, echipă finanţată de Gigi Becali, iar lucrurile au mers pe drumul cel bun. Astfel, după ce internaţionalul român under 21 a fost transferat la FCSB, acesta i-a propus Ioanei să se mute şi ea la Bucureşti pentru a-i fi alături. Zis şi făcut! Relaţia dintre cei doi pare să fie cât se poate de serioasă, iar tânăra în vârstă de 18 ani a postat în cursul dimineţii de duminică o imagine pe un site de socializare care a stârnit numeroase semne de întrebare.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Iubita lui Florinel Coman, imagine controversată pe Instagram

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negrii şi o bluză de aceeaşi culoare, Ioana Timofeciuc s-a pozat în oglindă alături de Florinel Coman, iar fotbalistul lui FCSB şi-a ţinut mâinile în zona abdomenului iubitei. Asta nu e tot! Ioana a alăturat imaginii şi un emoticon în care apare un bebeluş, lăsând să se înţeleagă că ar fi însărcinată sau şi-ar dori ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA!

Florinel Coman (19 ani) a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022 cu formaţia finanţată de Gigi Becali. Pentru echipa “roş-albastră” a evoluat în 7 meciuri şi a oferit 2 pase decisive. La FC Viitorul Costanţa a bifat 47 de meciuri, a înscris 6 goluri şi a oferit 8 pase decisive.

1.500.000 de euro este cota lui Coman, conform transfermarkt.com