Sport

Florinel Coman, simptome de COVID-19 înainte de FCSB – Chindia. Atacantul nu a fost inclus în lot

FCSB s-a temut că poate pierde un fotbalist important pentru meciul cu Chindia Târgoviște. Florinel Coman nu s-a simțit prea bine și a fost testat de COVID-19.
13.02.2022 | 21:00
Florinel Coman simptome de COVID19 inainte de FCSB  Chindia Atacantul nu a fost inclus in lot
ADVERTISEMENT
13-02-2022
19:07

Florinel Coman a fost lăsat în afara lotului la meciul FCSB – Chindia

Atacantul Florinel Coman a acuzat simptome specifice coronavirusului și a fost suspus unui test PCR. Deși rezultatul a fost negativ, staff-ul roș-albaștrilor a decis să nu-l includă în lot pentru meciul cu Chindia Târgoviște.

Fotbalistul nu a fost izolat de restul jucătorilor, dar i s-a transmis că pentru a evita orice complicații este important să nu ajungă la stadion, după ce medicii au stabilit că acesta este afectat de o răceală pternică.

Sezonul în curs a fost unul extrem de complicat pentru atacantul de 23 de ani. Accidentările l-au ținut multă vreme departe de terenul de antrenament. Astfel, Coman a bifat doar 10 partide în campionat, fără să marcheze vreun gol.

CFR Cluj a pus presiune pe FCSB odată cu victoria obținută in extremis în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-1. Astfel, vicecampioana României are nevoie de toate cele trei puncte în partida cu Chindia Târgoviște, pentru a reveni la șase puncte în spatele ardelenilor.

Din nefericire pentru fotbaliștii lui Toni Petrea, aceștia nu vor putea beneficia de aportul spectatorilor. FCSB are stadionul suspendat după incidentele provocate de ultrași la derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii s-au temut că ar mai putea avea o pierdere pentru duelul cu formația pregătită de Emil Săndoi. Florinel Coman a avut simptome de COVID-19 și a fost nevoit să efectueze testul.

Florinel Coman a avut simptome de COVID-19 înainte de FCSB – Chindia

Din fericire pentru FCSB, testul atacantului în vârstă de 23 de ani a ieșit negativ, iar managerul general Mihai Stoica nu a ezitat să își „înțepe” rivalii.

ADVERTISEMENT

„Florinel Coman a avut unele simptome de COVID-19, dar testul pe care l-a făcut a ieșit negativ. Acum să vedem ce se întâmplă și cu celelalte teste. Pentru că noi nu ascundem jucătorii infectați, cum fac alte echipe”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Florinel Coman n-a prea fost în apele lui la ultimele două jocuri, în care a stat pe teren doar o repriză. Cu FC U Craiova 1948 a început meciul ca atacant central, iar contra Academicii Clinceni, deși a fost utilizat extremă stânga, i-a cedat locul debutantului Andrei Burlacu.

ADVERTISEMENT

FCSB – Chindia Târgoviște, programat în etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1 se joacă duminică, 13 februarie, de la ora 19:55.

Roș-albaștrii, contre cu dâmbovițenii din cauza lui Paul Iacob

Înaintea meciului cu Chindia, FCSB și-a exprimat interesul pentru Paul Iacob. Fundașul în vârstă de 25 de ani este în ultimele șase luni de contract cu echipa lui Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT

Conducerea dâmbovițenilor nu crede însă în dorința lui Gigi Becali de a îl lua pe Iacob și e de părere că totul a fost doar o strategie.

„Avem suficientă experiență ca să gestionăm situația. Dacă cei de la FCSB și-l doreau, puteau să-l transfere de acum. Iacob are clauză de eliberare. Probabil au fost discuții. Dacă-l doresc, să-l și ia.

Ce mai e corect azi? Suntem obișnuiți cu tot felul de lucruri. Noi ne-am văzut de treaba noastră. Am discutat cu Iacob, va sta cu siguranță până la vară. Poate va rămâne și după. Așteptăm și noi cu interes să vedem ce va fi. Probabil că cei de la FCSB și-l doresc. 

E presiune pe jucător, dar e echilibrat și puternic. Nu cred că va avea nicio problemă. Probabil că va juca azi. E un fotbalist de bază și probabil va juca. Nu e ca în cazul lui Yuri de la Gaz Metan. Probabil că el va pleca de azi sau de luni la CFR Cluj. La Iacob nu se pune problema asta”, a spus Marcel Ghergu la PRO X.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 7,70 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT