Fotbal intern

Florinel Coman, tot mai aproape de un transfer important: ”E o chestiune de timp până pleacă”

07.09.2019 | 21:58
Florinel Coman tot mai aproape de un transfer important E o chestiune de timp pana pleaca

Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, este tot mai aproape de un transfer important în străinătate. Finanțatorul ”roș-alabștrilor”, Gigi Becali, a declarat în mai multe rânduri că jucătorul care a făcut o impresie foarte bună la turneul final al Campionatului European de tineret va fi vândut pe o sumă foarte mare la o forță din fotbalul european.

Florinel Coman, tot mai aproape de un transfer important: ”Este încântător”

”Poate la început acuza astfel de lucruri , că nu a plecat încă de la FCSB, dar eu îl văd impasibil. El îşi cunoaşte valoarea şi noi avem grijă să îi transmitem căldură şi aprecierile noastre şi el ştie că e o chestiune de timp să ajungă în fotbalul mare”, a declarat directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, despre un posibil transfer important pentru Florinel Coman.

”Trebuie doar echipa potrivită, oferta potrivită şi momentul potrivit. Sper să vină cu voie bună de la naţionala de tineret şi să îşi arate talentul, pentru că efectiv este încântător la antrenamente şi ar fi păcat să ne arate doar nouă ce poate”, a mai spus oficialul vicecampioanei din Casa Pariurilor Liga 1 pentru Telekom Sport.

Florinel Coman în duel pentru balon cu Andrei Artean în meciul FCSB – FC Viitorul

Becali a refuzat o ofertă de 8 mmilioane de euro pentru Coman

La sfârșitul lunii iulie, după prestația foarte bună de la Europeanul de tineret, Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat o ofertă din Portugalia de opt milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman. FANATIK a aflat că echipa interesată de aducerea starului de la FCSB a fost Sporting Lisabona, dar latifundiarul din Pipera le-a transmis lusitanilor că prețul jucătorului este de 20 de milioane de euro.

Florinel Coman a fost în ultimele zile un subiect de scandal între Gigi Becali și Cosmin Contra, finanțatorul FCSB-ului reproșându-i selecționerului că nu l-a convocat pe jucător pentru meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Campionatului European din 2020. Conflictul a fost aplanat de Mirel Rădoi, care a dezvăluit că el a fost cel care i-a cerut lui Contra să-l lase pe Coman la reprezentativa de tineret în vederea partidei cu Danemarca.